reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

wydrusia a będzie dobrze !!!!!!!!!!1 Musi byc dobrze !! Kurcze ale na 5min ogólne znieczulenie dają ??/ Nawet nie wiedziałam,że tak można
mailnkaizi pewnie że przygarniemy hahaha :*:*:* witajcie milusio
emcia kurcze co ma adres do nazwiska przecież jak listonosz puka to pyta o takie i takie nazwisko co za tumany daj spokój

Ostatnia edycja:
reklama
Na pewno nie dostanie tego długiego bo wiem jak babki miały jak leżałam w szpitalu... zasypiały na stole a po 15 min sie wybudzały wiec pewnie mniejsza dawke dostały
Malinkaizi witaj Kochana :*

Corin, trzymam kciukaski za Twoje dzieciaczki, niech szybciutko zdrowieją:)

Wisieńka, mi oczko uciekło na godzinkę;)

Sis, ja podglądam dzisiaj synka, a Ty córeczkę, w końcu się umówiłyśmy, że teściowymi będziemy;) I zapomnij o sprzątaniu, leż!!! ;)

Corin, Em_ka, thx za kciukaski:*

Wydrusia, ucałuj Maqnio ode mnie i Dawidka, modlę się za nią i Różyczkę, będzie dobrze!

Malinkaizi, witaj:)

Sis, ja też będę zaskoczona;) no w ostateczności, jak będziesz miała synka, to kumplami będą;))) Ważne, żeby te nasze maleństwa okazały się dzisiaj zdrowiutenkie:)
U mnie pięknie świeci słoneczko i jest +7stopni:)

Wydrusia, kochana Ty nasza:***

Nio ja wierzę,że nic się nie zmieniło przez ostatnie 4tyg tylko dzidzia urosła ;) mam nadzieję,że wszystko dobrze jest tam ...

reklama
Dziękuje kochane ale widzę,że trochę;) czytania mnie czeka zanim dojdę kto jest kto i w ogóle. Rozumiem,że dziś na USG idą Psocia Orchidea tak?? Trzymam kciuki za to ,żeby były zdrowe no i oczywiście płci jakiej sobie wymarzyłyście:*

Do góry