reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dziewczyny pociesze was ja jestem w 13 tygodniu i mdłości oraz odruchy wymiotne ustępują.. także mam nadzieję że wam też ustąpią.
Gdyby któraś chciała mam do odsprzedania tabletki "bonjesta" oczywiście dużo taniej😉

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z was jest już może na l4? Ja pracuję do 21 jest okres świąteczny i siedzę w biurze nawet w soboty, a zmęczenie mnie tak dobija, ze ledwo patrzę na oczy. Pracy jest bardzo dużo, a ja już nie wyrabiam i umówiłam się na wizytę do lekarza w sobotę konkretnie w celu prośby o wystawienie l4. U mnie 10tc. sama nie wiem czy to nie za wcześnie, chciałam popracować dłużej ale najchętniej przespałabym cały dzień. W ogóle nie mogę skupić się na pracy.

Hej dziewczyny czy któraś z was jest już może na l4? Ja pracuję do 21 jest okres świąteczny i siedzę w biurze nawet w soboty, a zmęczenie mnie tak dobija, ze ledwo patrzę na oczy. Pracy jest bardzo dużo, a ja już nie wyrabiam i umówiłam się na wizytę do lekarza w sobotę konkretnie w celu prośby o wystawienie l4. U mnie 10tc. sama nie wiem czy to nie za wcześnie, chciałam popracować dłużej ale najchętniej przespałabym cały dzień. W ogóle nie mogę skupić się na pracy.
Do 21 godziny wieczornej :) *

Dziewczyny pociesze was ja jestem w 13 tygodniu i mdłości oraz odruchy wymiotne ustępują.. także mam nadzieję że wam też ustąpią.
Gdyby któraś chciała mam do odsprzedania tabletki "bonjesta" oczywiście dużo taniej😉
Ojej jak Ci zazdroszczę!! Jest dla nas nadzieja. Chociaz przyznam szczerze ze mi z pierwszym synkiem dopiero odpuscily w 18 miesiacu.. ale tak sie łudze ze może jednak teraz szybciej mnie puści bo ciezko sie funkcjonuje jestem wykonczona :(

Właśnie mi przypomnialy
Ja jestem na L4 od początku miesiąca do 31.01, więc raczej już nie wrócę

Jak czujesz potrzebę to pewnie że idź na l4 :)

Ja w tej ciąży najchętniej od razu bym poszła. Zmęczenie mi nie odpuszcza, a praca mnie dodatkowo irytuje. Ale poczekam do prenatalnych i pewnie po nich pójdę po tygodniu (ok. 10 stycznia) do lekarza i nara 🙈

reklama
Hejo, znów nie nadrobię - ale czy detektor będzie od kiedy ok? Mignęło mi, że pisałyście , ale u mnie dopiero 8+1 więc nie chce kupić za szybko 😆 w pierwszej ciąży nie miałam i żałowałam …

Do góry