reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Dziewczyny pociesze was ja jestem w 13 tygodniu i mdłości oraz odruchy wymiotne ustępują.. także mam nadzieję że wam też ustąpią.
Gdyby któraś chciała mam do odsprzedania tabletki "bonjesta" oczywiście dużo taniej😉

Hej dziewczyny czy któraś z was jest już może na l4? Ja pracuję do 21 jest okres świąteczny i siedzę w biurze nawet w soboty, a zmęczenie mnie tak dobija, ze ledwo patrzę na oczy. Pracy jest bardzo dużo, a ja już nie wyrabiam i umówiłam się na wizytę do lekarza w sobotę konkretnie w celu prośby o wystawienie l4. U mnie 10tc. sama nie wiem czy to nie za wcześnie, chciałam popracować dłużej ale najchętniej przespałabym cały dzień. W ogóle nie mogę skupić się na pracy.

Hej dziewczyny czy któraś z was jest już może na l4? Ja pracuję do 21 jest okres świąteczny i siedzę w biurze nawet w soboty, a zmęczenie mnie tak dobija, ze ledwo patrzę na oczy. Pracy jest bardzo dużo, a ja już nie wyrabiam i umówiłam się na wizytę do lekarza w sobotę konkretnie w celu prośby o wystawienie l4. U mnie 10tc. sama nie wiem czy to nie za wcześnie, chciałam popracować dłużej ale najchętniej przespałabym cały dzień. W ogóle nie mogę skupić się na pracy.
Do 21 godziny wieczornej :) *

Dziewczyny pociesze was ja jestem w 13 tygodniu i mdłości oraz odruchy wymiotne ustępują.. także mam nadzieję że wam też ustąpią.
Gdyby któraś chciała mam do odsprzedania tabletki "bonjesta" oczywiście dużo taniej😉
Ojej jak Ci zazdroszczę!! Jest dla nas nadzieja. Chociaz przyznam szczerze ze mi z pierwszym synkiem dopiero odpuscily w 18 miesiacu.. ale tak sie łudze ze może jednak teraz szybciej mnie puści bo ciezko sie funkcjonuje jestem wykonczona :(

Właśnie mi przypomnialy
Ja jestem na L4 od początku miesiąca do 31.01, więc raczej już nie wrócę

reklama
Jak czujesz potrzebę to pewnie że idź na l4 :)

Do góry