reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej dziewczyny. Mnie wena opuściłą i ostatnio mało bywam. Czytam was ale nie chce mi się pisać. No i też mam nie wiele czasu. Masa gości. Z nowości to u mnie to, ze teraz budze się niie o 11tej tylko o 5tej.
Dodi Wszystkiego naj, naj a przede wszystkim zdrowej dzidzi

Witam wszystkie milusio, przepraszam, ze nie po nikach ale nie chcę nikogo pominać.

psotka u mnie tez zaczynało się od 8-9, czyli niedługo dobijesz do mnie i będziemy od 5tej pisac , razem:-D
wydrusia witaj, co tam u Maqnio? Pamiętaj by ją ściskac ode mnie.

Dzięki za pamięć. Sebek jest już chyba na prostej. Wczoraj tylko raz zagorączkował i w nocy też trochę, ale już nie tak mocno. Inhalacje wczoraj zdzialały cuda, zatoki mu puściły, teraz leczymy tylko zapajenie spojowki.
Natomiast Aga jest na początku choroby :-( W nocy mocno gorączkowała, teraz rano też i kaszle potwornie.

Ale jestem dobrej mysli, ona zwykle łagodniej przechodzi wszelkie infekcje.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj. &&&&&&&&

Corin no tak chorubsko chodzi stadami. Życze zdrówka dla wszystkich
wydrusia dzięki
psotka a teraz mnie lamie takie spanie...

Dzisiaj na wszystkich watkach jakas cisza zaległa......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ja naoglądałam się seriali,że ojjj starczy mi na rok hahaha,pogoda normalnie straszna snieg i deszcz :dry: ale ja leżę jeszcze chociaż już mnie korci żeby wstać odkurzyć i wogóle :wściekła/y: no ale obiecałam Tomkowi ....
sis no my dziś razem będziemy oglądały bąbelki Ty synka a ja ??? właśnie mi psiapsióła na gadu napisała,że sniło jej się ,że mam córkę i dopisała sny się odwrotnie spełniają ,wolałabym żeby ta córka została hahahahah
wisieńka no ja już kochana tak ok 5etj to wstaję dawno :( współczuję bo w dzień muli spanie jak pieron
Corin słońce no to na szczęście,że jemu już chociaż gorączka spadła !! I cos mi sie wydaję,że Aga jutro juz tez bez gorączki będzie :-D
balkan no widzisz słonce czasem tak to jest właśnie,wczoraj sie dowiedziałam,że mój typ wózka ma koleżanka siostry i chciałaby sprzedać go...no za 500zl a nie ponad 1000zł ale ciekawe czy jednak i nas nie wyroluje tak samo jak Ciebie Twoja znajoma ... no czas pokaże
I nie wiem co jeszcze chciałam napisać :( więc przepraszam jak którąś pominęłam :*:*:*:*:*:*

Do góry