reklama
Anka:)
Fanka BB :)
Ja planuje do końca stycznia pracować , ale zobaczymy - jestem ciągle zmęczonaJa w tej ciąży najchętniej od razu bym poszła. Zmęczenie mi nie odpuszcza, a praca mnie dodatkowo irytuje. Ale poczekam do prenatalnych i pewnie po nich pójdę po tygodniu (ok. 10 stycznia) do lekarza i nara
Devin
Też chciałam pracować jak najdłużej ale na początku listopada trafiłam na sor z krwawieniem i od wtedy mam l4Hej dziewczyny czy któraś z was jest już może na l4? Ja pracuję do 21 jest okres świąteczny i siedzę w biurze nawet w soboty, a zmęczenie mnie tak dobija, ze ledwo patrzę na oczy. Pracy jest bardzo dużo, a ja już nie wyrabiam i umówiłam się na wizytę do lekarza w sobotę konkretnie w celu prośby o wystawienie l4. U mnie 10tc. sama nie wiem czy to nie za wcześnie, chciałam popracować dłużej ale najchętniej przespałabym cały dzień. W ogóle nie mogę skupić się na pracy.
Devin
Długo w tej ciąży byłaśOjej jak Ci zazdroszczę!! Jest dla nas nadzieja. Chociaz przyznam szczerze ze mi z pierwszym synkiem dopiero odpuscily w 18 miesiacu.. ale tak sie łudze ze może jednak teraz szybciej mnie puści bo ciezko sie funkcjonuje jestem wykonczona
Powiedzieli co jest przyczyną tego krwawienia ?Też chciałam pracować jak najdłużej ale na początku listopada trafiłam na sor z krwawieniem i od wtedy mam l4
Ja jestem po 4 wizytach na sorze przez mocne krwawienia ale nie znają przyczyny. Aktualnie 10tc+1 we wtorek byłam na wizycie na szczęcie jest wszystko ok dzieciaczek ma 3,21cm.
Devin
Na sorze 3 lekarzy było przy usg i nie widzieli nic, za dwa dni wizyta u randomowego lekarza- też nie widział. Po tygodniu u prowadzącego i był krwiak 3 cm. Ale był mniejszy niż zarodek więc na plus. Po 2 tygodniach już krwiaka nie było.Powiedzieli co jest przyczyną tego krwawienia ?
Ja jestem po 4 wizytach na sorze przez mocne krwawienia ale nie znają przyczyny. Aktualnie 10tc+1 we wtorek byłam na wizycie na szczęcie jest wszystko ok dzieciaczek ma 3,21cm.
Ale lekarz mówił że jest krwawienie i dopiero po kilku dniach może się krwiak uwidocznić
Anka:)
Ja np mam zalecenie 3 x dziennie duphaston, bo mam mięśniaka macicy i jakiś mały krwiak obok jajnika z ciążą - lekarz mówił, że mogą się przez to zdarzać krwawienia i wtedy absolutnie l4… najgorzej , ze nie mogę ćwiczyć , współżyć i mam się oszczędzać a myślałam , że w tej ciąży będę bardziej aktywna jak poprzednia mnie przeorałaPowiedzieli co jest przyczyną tego krwawienia ?
reklama
To dobrze że już wszystko okNa sorze 3 lekarzy było przy usg i nie widzieli nic, za dwa dni wizyta u randomowego lekarza- też nie widział. Po tygodniu u prowadzącego i był krwiak 3 cm. Ale był mniejszy niż zarodek więc na plus. Po 2 tygodniach już krwiaka nie było.
Ale lekarz mówił że jest krwawienie i dopiero po kilku dniach może się krwiak uwidocznić
Podziel się: