Ojj to uważaj na siebie. Tez mam zakaz współżycia ale przez te wszystkie przygody i stresy to libido -100 i takJa np mam zalecenie 3 x dziennie duphaston, bo mam mięśniaka macicy i jakiś mały krwiak obok jajnika z ciążą - lekarz mówił, że mogą się przez to zdarzać krwawienia i wtedy absolutnie l4… najgorzej , ze nie mogę ćwiczyć , współżyć i mam się oszczędzać a myślałam , że w tej ciąży będę bardziej aktywna jak poprzednia mnie przeorała
reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja po wizycie. Generalnie jestem skołowana bo pomiary ciśnienia u kardiologa idealne. Więc nie wiem czy to stres przez wyjazd, czy ciśnieniomierz teściowej walnięty ale no nawet teraz w domu ciśnienie mam 124/77 czyli ideolo. Tak czy inaczej lekarz mówi że to może być wynik i zepsutego ciśnieniomierza, ale równie dobrze mogły zacząć działać leki i mam dalej na razie łykać zobaczyć też czy przejdą mi kołatania serca. No i przede wszystkim dostałam bezwzględny nakaz pójścia na L4 i odpoczynku i leżenia. Bo może mój organizm na minimalny stres lub wysiłek będzie reagował podwyższonym ciśnieniem. Więc w poniedziałek idę na L4, zobaczymy na jak długo. Możliwe że już do końca
Sosna108
Możliwe że leki zaczęły działać, bierzesz je już chyba z 2/3 tyg prawda? No to całe szczęście że się unormowałoHej dziewczyny ja po wizycie. Generalnie jestem skołowana bo pomiary ciśnienia u kardiologa idealne. Więc nie wiem czy to stres przez wyjazd, czy ciśnieniomierz teściowej walnięty ale no nawet teraz w domu ciśnienie mam 124/77 czyli ideolo. Tak czy inaczej lekarz mówi że to może być wynik i zepsutego ciśnieniomierza, ale równie dobrze mogły zacząć działać leki i mam dalej na razie łykać zobaczyć też czy przejdą mi kołatania serca. No i przede wszystkim dostałam bezwzględny nakaz pójścia na L4 i odpoczynku i leżenia. Bo może mój organizm na minimalny stres lub wysiłek będzie reagował podwyższonym ciśnieniem. Więc w poniedziałek idę na L4, zobaczymy na jak długo. Możliwe że już do końca
Aileen31
Biorę je od 5 dni Cokolwiek by to nie było kamień spadł mi z serca że te odczyty są w normie. Nie wierzę żeby 3 ciśnieniomierze się myliły więc się bardzo uspokoiłam.Możliwe że leki zaczęły działać, bierzesz je już chyba z 2/3 tyg prawda? No to całe szczęście że się unormowało
amusedxxx
Witamy w ciążyPowiem wam jeszcze dziewczyny że nie wiem czy to leki te na ciśnienie czy i mnie dopadł pierwszy trymestr, ale dzisiaj mam mega mdłości
Devin
Mi chyba przeszło, tzn dalej biorę jedną tabletkę ale wcześniej i tak czułam się słabo, było mi niedobrze a od niedzieli „tfu” mam siłę i czuję się dobrze odstawię chyba jutro i zobaczymyPowiem wam jeszcze dziewczyny że nie wiem czy to leki te na ciśnienie czy i mnie dopadł pierwszy trymestr, ale dzisiaj mam mega mdłości
Aileen31
Jutro 8+0 myślałam że jak do tej pory nie miałam to już mnie to ominie ale to chyba tak nie działa Może to jeden dzień taki, zobaczymy jutro jak wstanęWitamy w ciąży
reklama
Aileen31
Pewnie spróbuj odstawić, zawsze jak będziesz czuła że bez nich jest gorzej to sobie na nie wrócisz Ale trzymam kciuki żeby to był u Ciebie już koniec tego ciężkiego okresuMi chyba przeszło, tzn dalej biorę jedną tabletkę ale wcześniej i tak czułam się słabo, było mi niedobrze a od niedzieli „tfu” mam siłę i czuję się dobrze odstawię chyba jutro i zobaczymy
Podziel się: