reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Siostra, ja nie zakładam w ogóle, że coś może być nie tak z Dawidkiem. Jest zdrowy:)

Malinkaizi, dzięki za kciukaski, ja już od 17 tygodnia ciąży wiem, że będę miała synka:)

Malinkaizi witaj :-) no pewnie troche czasu ci to zajmie, na poczatku jest rzeczywiscie ciezko bo nie zna sie nikogo. My to juz tu swoje klany mamy, pewnie za jakis czas sie wciagniesz na tyle ze bedziesz znala nawet imona naszych facetow i dzieci :-D my to jak wielka rodzina :-D tu sie na kartce zapisuje ktora ma kiedy USG ahahha

a z tym cukrem to nie przelewki. Wy sie dobrze zastanowcie czy slodzic herbate czy kawe, bo to jak wypalic pol paczki papierosow za 11 zl :-D

Ostatnia edycja:
sis no pewnie że tak jest na 1000%!!! Kurcze mógłby Tomek wrócić wcześniej przez ta pogodę to bym wcześniej pojechała :-D
emcia hahahah cuker drogi w Pl to i teraz to sie luksus nazywa hahahahhahahaha
malinkaizi dasz radę ale mnie jak nie było pare dni to miałam czytania,że ojjjjjjjjj :-D
emcia Ty sie śmiej a w auchanie po 5kg na głowę u mnie sprzedają

Ostatnia edycja:
Sobie normalnie notesik założę i tam będę notować;) Psota w takim razie gratuluję synka :) Ja jeszcze do poniedziałku w niepewności.

Sisotra, jak znam życie, to mimo, że wizytę mam na 19:20 to wejdziemy o 21;] kurde, uwielbiam to, no ale cóż;)

Malinkaizi, dziękuję baaardzo:)) Widzisz, to teraz nasza rodzina BB będzie za Ciebie trzymać kcciuki w poniedziałek:) A pomijając, to, że zdrowe dziecko, bo to oczywiste, to chciałabyś chłopca czy dziewczynkę?

wy sie smiejcie z cykru w polsce. Wiecie co wymyslil rzad hiszpanski? wydali nie wiem ile dziesiat tysiecy E na zmiane plakietek na autostradzie ze 120 na 110 aby zaoszczedzic na spalaniu benzyny :-D pozabierali becikowe, pozabierali wszelkie pomoce bo nie ma pieniedzy i wydaja dziesiat tydziecy na zmiane 10 km na autostradach :-D boki zrywac.

i nie wiem jak sie to przeklada na tych, co zdaja teraz prawko. Czy ja maja juz ksiazke z prawo jazdy musze kupic inna ktora zawiera ta nowa ,,norme,, ? czy uczyc sie jeszcze na starych :-D
a Jose Luis Zapatero jest z siebie dumny jak paw, ze tak dobrze zainwestowal konczace sie pieniadze w panstwie :-D debili na tym swiecie nie brakuje !

Ostatnia edycja:
emcia ja pitole co to się dzieje w tej Europie :-D
siostra ja sie go pytałam mam byc na 18 ale co jestem na tą godzine to wchodzę po 20.00 :wściekła/y: więc teraz się modlę,żeby Tomek wrócił szybciej to bysmy szybciej pojechali,jeszcze dobrze,że busem a nie autobusem bo bym ocipiała tam chyba

reklama
Psotko mam dwie córeczki więc samolubnie by było chcieć jeszcze jedną, co nie? Zawsze miałam przeczucie,że trzeci będzie chłopak ale we wtorkowym USG lekarz nie widział siusiaka :( Tylko,że i sprzęt był do bani i lekarz jak to państwowo szybko robił więc i tak wyczekuję wizyty poniedziałkowej bo wtedy moja gin bedzie sprawdzać:)

Do góry