reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

psota ja tez trzymam kciukasy ^^
COrin jak jedno juz troche lepiej to nastepne chore. Bidulki male, wiedzialam ze te oczy to od zatok, cale szczescie ze mu powoli przechodzi, oby Aga szybko wyzdrowiala zeby sobie mogli pojechac na ten wymarzonyoboz. Juz widze pod jaka presja musza byc ...

ja dzisiaj to znowu mialam lunatycka noc bo od 3 nie spalam do samej 7 :wściekła/y: czulam jak mala sie wiercila caly czas, chyba jest w tej samej pozycji co na USG :-D chyba jej tak najwygodniej. No i mialam mysleniowke jak zrabac baby z poczty i przez te 4 h ukladalam wersje co im powiedziec w zwiazku z moja paczka ktorej do tej pory nie dostalam a ktora maja oni na poczcie a ktorej wczoraj bedac tam osobiscie nie moglam odebrac. Taka zje*ke szykuje ze hoho, nawet o policji juz myslalam :-D gdybym przypadkiem problemy miala z nimi itd :-D

dodiś wszystkiego co najlepsze i pociechy z dwoch coreczek, oczywiscie wczesniej zycze szczesliwego porodu :-D

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
orchi no nie lubię wstawać tak szybki. czemu obiecałas leżenie? Nie w temacie jestem. Ja to znowu powinnam się wziąć do roboty bo dzis ma być mój tato a jutro teście i trzeba zrobic żarełko i posprzatac na błysk, zebym ja zabłysła:-D

emcia doberek kochana :*:* no i dobrze opierdziel je tam ile wlezie ,bo oni sobie czyste jaja z ludzi robią.No i córcia niech szaleje !!1 Bardzo fajnie,że się wierci hihi
wisieńka a bo mnie wczorja brzusio bolał myslałam ,że mam wiesz zaparacia ale nie .... no i sie zaczełam martwić ale wstałam dziś siusiu i nic nie boli więć chyba się wszystko rozciąga a ja poprostu za dużo ostatnimi dniami łaziłam :( tak to jest jak trzeba iśc tu i tam a auta się nie ma :( no i obiecałam,że będę leżała,ale muszę się później do lekarza szykować :-D

NAwet nie wicie jaki diabel we mnie siedzi. Ogolnie nie lubie dyskutowac i zazwyczaj puszczam to bokiem, ale jak ktos sobie ze mnie istne jaja robi i udowadnia ze ja jestem glupsza od nich to sie myli. Na takie cos sobie nie pozwole. Szczegolnie jesli chodzi o cos, co kosztowalo kupe pieniedzy. A jak sie beda rzucac babeczki to poprosze jej imie i nazwisko i zloze donos i tyle.

I dobrze nie popuszczaj,czytałaś co i ja miałam teraz z paczkami ?? Jedna doszła a druga nie,bo pan przeszkadzać nie chciał kur,,, no super płacę za cos żeby doszło w jeden dzień specjalnie na Dzień Kobiet a on se jaja robi :wściekła/y: Jak się coś do Ciebie będzie kobitka też darła bierz jej dane i do naczelnika poczty :wściekła/y:
wisieńka no tak to odpoczywam ale wiesz jak to jest wypłata i trzeba opłaty zrobić ... Tomek mówi,że w przyszłym miesiącu weźmie wolne i sam popłaci żebym tyle nie łaziła

Maqnio właśnie czeka na USG wlewają w nią od rana kroplówki... założenie tego szewka bedzie trwało 5-10 min pod ogólnym znieczuleniem i mała w tym czasie ponoć też bedzie spała... Bardzo się boi...Kazała ucałować Wisieńke i reszte kobietek:**

Witam was brzuszkowe mamuśki w ten deszczowy dzień. Już kiedyś do Was zaglądałam ale potem nie miałam za bardzo czasu żeby pisać. Mam nadzieję,że przyjmniecie mnie i moje maleństwo do swojego grona;-)

bo kobitka sie ze mna klocila ze jesli nie widnieje moje nazwisko na skrzynced to listonosz nie ma obowiazku dostarczyc mi paczki .... ??:confused: pomimo podanego poprawnie adresu??? :confused: i kazala mi wydzwaniac do mamy zeby mi podala numer referencji paczki, moja mama dzisiaj mi pisze esa ze poszla z tym potwierdzeniem na poczte i babeczka sie zdziwila ze ktos chce potwierdzenie :confused: bo jak listonosz nie musi mi doreczyc poleconego listu to ja juz kur* nie wiem jak mozna go dostac w inny sposob do domu :wściekła/y:

boze wydrusia. Dzieki, ale pod ogolnym? mala tez bedzie spala? masakra jak dla mnie !! oby wszystko dobrze polszlo. Pewnie bidula jest jedenym wielkim strzepkiem nerwow :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry