reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Co do cukru... mój tata z bratem, albo z Marcinem raz na dwa tygodnie jeżdżą do kumpla do Berlina w odwiedziny i zawsze robi zakupy typu słodycze, kawy do ekpresu i jakieś frykasy, których u nas nie ma, no to teraz się z mamą śmiałyśmy, że produktem luksusowym w Polsce będzie cukier, więc będą go ,,przemycać" do Polski zamiast tych pyszności;) hehe:)

Sis, no widzisz jak to jest;) Ale jak coś, to będziemy pisać smsy;) U mojego gina zawsze jest super atmosfera w poczekalni, więc i czas szybciej mija:)

Malinkaizi, to Ty już jesteś doświadczoną mamusią:)) Jak już masz dwie córeczki, to w takim razie życzę Ci z całego serducha synka:))

Ostatnia edycja:
reklama
psocia jak za komuny, gdy takie rarytasy byly zadkoscia w domach :-D ahhaha niby smieszne ale tragiczne jednoczesnie

malinkaizi wiec trzymam kciuki zeby sie sprzet pojawil na dobrym sprzecie :-D

Kochana ja jestem początkującą prawie tak jak wy w ostatniej ciąży chodziłam 10 lat temu już kompletnie nic z tego okresu nie pamiętam jedyne co to na prawde porodu sie nie boję bo wiem jak szybko o bólu się zapomina:))

psoteczkasis to będziemy zamawiać cukier u Ciebie hahaha
malinkaizi ee to już masz fajnie jak dorosną będą pomagały sprzątac gotować hihi fajnie tak
emcia no masz rację posmiać się można,ale kuźwa daj spokój prawie 5zł kg cukru :|

psota to nie glupi pomysl. Ty sie dobrze zastanow nad otwarciem interesu :-D ja moge byc wspolwlascicielka tego planu ahahhaha bedziesz przywozic kilka ton cuktu i sprzedawac za np 4 zl. Wiesz jak sie ludzie rzuca? :-D

Em_ka, no dokładnie, jak za komuny, hehehe:)

Malinkaizi, ja jestem pierwszy raz w ciąży, to w ogóle... zielono mi;) Ale za to mam doświadczenie, jeśli chodzi o opieke nad maluszkiem, zdobyłam przy braciszku:) Mam takiego małego, 6-letniego;)

Sis, nie ma problemu, jak macie na coś ochotę, to pisać, będę wysyłać słodkie paczuszki:) A jak się dzisiaj potwierdzi u Ciebie córeczka, to z samego rańca w poniedziałek wysyłam do Ciebie buciki, kombinezonik i kuteczkę dla małej;)

Ja pamiętam dziewczyny, jak mój tata w latach 80 prowadził interesy w Niemczech i jak tu przywoził coca cole, słodycze, owoce tropikalne, to u mnie po domem zawsze było pełno dzieciaków:) Ze wszytskimi się dzielilismy, ale to były czasy... Wtedy największym powodzeniem cieszyła się Mamba:))) No a teraz, to będę się z Wami dzielić tym cukrem;)) hehe:)

Em_cia, w Poznaniu takich sklepów z produktami z Niemiec jest tyle, że szok! Bo stąd bliziutko do Berlina:) No chyba, że rzucę w cholerę tą moją prace dziennikarską i w innych miastach otworzymy taki interes;)

Ostatnia edycja:
sis :*:*:* kochana zobaczymy Tomek powiedział,że jak dzidzia sie dzis schowa to będę łaziła aż się obróci hahaha bo on już nie chce mówić bezokolicznikowo taaaa no widzisz ze mna to spokój bo ja z słodyczami nie przepadam a herbatkę to czasem osłodze a czasem nie... ale mój to nadrabia za mnie i dzidzię te słodkości :szok:
emcia ja też chcę chociaż podrukować kartki czy cuś hahaha

reklama
Cześć dziewczyny. Nie wiem jak u Was, ale na Śląsku kiepska pogoda za oknem. Chociaż dla mnie to nawet ok, bo jak świeci słońce to jest mi żal, że muszę leżeć w łóżeczku. Wstrętna jestem, ale już tak tęsknię za spacerkiem. A tu dalej nici z tego. Byłam we wtorek u lekarza- wszystko ok szyjka 5cm. Rewelacja! A mnie znowu brzuszek boli wrrrrrrrrrr! Wykończę się!!!!A z tym cukrem to już przesada. Ludzie narzekają też na mąkę ziemniaczaną- u nas już ponad 7 zł kosztuje.

Do góry