reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
sestinka ja tez bede miala juz z +7 pewnie, musze sie zwazyc jutro w aptece bo ja wagi w domu nie mam, taka lepsza kosztuje z 30,40 E a taka gooowniana 10, ale zawsze inny wynik wychodzi, dlatego w aptece sie waze za darmoche :-D a dodi dobrze mowi, waz sie tylko rano przed jedzeniem, wtedy waga jest miarodajna, bo gdybym ja sie wazyla PO mialabym +10 :-D

ja tez przesiaduje godzinami na allegro. Ehh jak sobie pomysle ile ja bym chciala miec rzeczy z niego to az mi sie slabo robi ze miec tego nie bede :-(

wydrusia fajnie ze spedzilas czas z rodzicami, ja tez bym chciala zobaczyc moja mame :-( bedzie to mozliwe dopiero w lipcu jak przyleci do nas na 2 tyg, ehh...

a wlasnie, pokaze wam chinskiego grapefruita, w smaku jest inny niz te zwykle ale za to jego wielkosc powalila mnie na kolana :-D chyba kilogram mial :-D

Załączniki

• d.jpg
    d.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 14
Em_ka to rzadko się widujecie :-( jak ja mojej tydzień nie widzę to kombinuje żeby jechać do nich a gdzie tyle czasu :-(
Marzenko ciuszki świetne :-)

Hej wydrusia, to miło spędziłaś dzionek:)
em_ka, no chinczyki to wszystko maja inne hehe, juz nie wiadomo czy to grejfrut czy co innego haha, ja też oglądam wszystko co bym chciała..i jak sobie poxniej o tym pomyślę, to w sumie dochodzę do wniosku, ze po co mi by było tyle tego wszystkiego..nie miałabym nawet gdzie trzymać tych wszystkich rzeczy:) ale kusiiiii
marzena, bardzo ładne ubranka:)

reklama
Do góry