reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja nawet przez tel nie moge jakoś...jakoś tak mam zakodowane, że mamę mam jedną.. i nie mogę się przełamać:) może na starość jej bede tak mówić haha, w sumie to jeszcze nawet rok nie minął od naszego ślubu..
ja nie wiem, niektórym tak łatwo to przychodzi i juz przed ślubem zaczynają mamować:):)

a u mnie jakoś spoko z tym" mamo" . Tak było u moich rodziców, u meza i jest u nas. Poza tym relacje mamy ok więc to tez ma duze znaczenie

No my właśnie tez mamy dobre relacje.. może byłoby mi łatwiej jakby po ślubie, powiedziała mi, np, ze byłoby jej miło jakbym mówila do niej mamo:):) a tak to mi dziwnie tak samej zacząć:)

No my wróciliśmy,zjadłam tylko jedna napoleonkę :szok: i było mi źle ... jednak słodycze dla mnie to nie bardzo są,dobrze,że herbatki nie osłodziłam hahaha bo by chyba był kibelek :-D
Ja nie mam problemu z teściową,bo sie poprostu nie widujemy od dawnaaaaaaaaaa i bardzo mi z tym dobrze :tak: a mąż do moich rodziców jakoś spokojnie mówi mama i tata rodzice mu powiedzieli,że będzie im fajnie słyszeć jakby mieli syna więc sie przemógł i mówi hihi zaraz spadam poleżeć z mężusiem póki w domu jest,bo jutro znów kolejny tydzień pracy się zacznie :-(

dodi no cos ty, za pol darmo jak 64 zl razem z przesylka za to wszystko. Ja ostatnio weszlam do sklepu el Corte Ingles ktory jest najbardziej znany na cala hiszpanie i wyobraz sobie ze 90 E za sukieneczke dla 2letniego dziecka. Debile jedne, a ja pracowalam dla Corte Ingles i traktowali nas nie dosc ze jak psy to jeszcze takie place ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

ja lece sie przejsc z fretem bo cos mi juz na leb siada od siedzenia w domu/

reklama
Do góry