reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

A ja już wykąpciana leżę sobie i czekam na film ,,, a później nyny,bo wstac raniutko muszę na badanka :-)
emcia pokaźny owocek :-D a wagi i ja nie mam tylko u lekarza sie ważę hihi
marzenka no paczuszka ubranek spora i ładniusia
dodi na bank sie opłacało kupić ;)
wydrusia no to wieczór superanki miałaś ! :-)
jakoś nie widziałam mailuj dawno hmmm wszystko chyba dobrze u niej ?? :sorry2:

reklama
a czekajcie, czy ja o czyms nie wiem czy oszqrde tez wsyslo? nie pamietam czy jej sie cos przydazylo czy po prostu nie zaglada na forum? :nerd:

Tez sie zastanawialam, gdzie reszta brzuchatek...
orchidea, ja tez tylko u lekarza sie ważę, najlepiej właśnie na jednej wadze, bo co waga to może inaczej pokazywać:)
ja np lubie wage u mojej cioci...bo ona dwa kilo odejmuje haha
a w domu wagi nie posiadam:)

dodi no też bym taką wagę chciała :-D
emcia no jej to już długo nie było ślimakowej też nie :baffled:
zaraz indiana jones leci i królestwo kryształowej czaszki a ja kocham przygodówki takie :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

ale morgenrood wstawiala niedawno zdjecie brzuszka takze pewnie ma sie dobrze, ale slimakowa i oszqrde to sie zapodzialy w czasoprzestrzeni

a ja jestem wybredna jesli chodzi o filmy, musi byc na prawde na poziomie zeby mnie wciagnal, tak samo jak ksiazka. Czytac lubie ale musi byc to cos na prawde dobrego, uwielbiam literature tzw oparta na faktach. Mialam manie na punkcie kobiet arabskich i co sie dzieje jak kobiety europejskie lacza sie z arabami. Pozniej przezucilam sie na tematyke autyzmu, przeczytalam wszystkie ksiazki na ten temat no i takim sposobem mialam prace na mature :-D dobra ksiazka fantasyy tez moze byc ale nie byle jaka.

Ostatnia edycja:
emcia może czasu nie mają mijemy nadzieję,że wszystko u nich dobrze moderatorki naszej też cuś nie ma :szok:
dodi no mnie mąż wciągnął w takie filmy jak indiana skarb narodów bibliotekarz .... i teraz to przygodowe same bym oglądała oo a jutro kod da vinci leci hihi

szukalam grafiki w google i zobaczcie co znalazlam :-D ile czasu to dziecko musialo malowac swoja siostrzyczke zeby rodzice nie zauwazyli???
moglo wydlubac oko tym mazakiem :szok::szok::szok:

Załączniki

• 075b5c98328f2cc3cbfb317942a36bc9.jpg
    075b5c98328f2cc3cbfb317942a36bc9.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 29
reklama
ale jak to biedne dziecko ma lewe oko zamalowane, jak kolorowanka :szok: super sprawa normalnie, chyba bym wyszla z siebie i stanela obok

Do góry