reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
sestinka i tak samo latwiej jest mowic na Ty bo przez PAN/PANI jest trudniejsza forma wypowiedzi, ktora czasami jeszcze sprawia mi problem. Zupelnie inaczej odmienia sie czasowniki w tej formie, dlatego przez TY jak na razie najwygodniej :-D

anula ta swoboda przychodzi z czasem. Jesli nabierzesz zaufania i troszke pobedziesz z tesciowa to przyzwyczaisz sie i nie bedzie wiekszych problemow :-) zobaczysz

rozumiem hmm...no coz przełamiesz się pewnie predzej czy pozniej, byle nie baw się w unikanie form i zwracanie się bezosobowo-nameczysz sie i glupio to wygląda hehhe

sestina,emka staram sie, w sumie rozumiem zeby po imieniu ale glupio mi:zawstydzona/y:
w sumie ona jeszcze mloda ma 41 lat i nowoczesna jest wiec moze mi to ulatwi;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuski jak zwykle rozpisane na całego :-)

Doczytałam o popuszczaniu jak sie kichnie u mnie jest to samo misiek sie pyta i co kochanie posiusiałas sie , mówie nie bo zacisnełam nóżki hehe

Troche zaczełam układac w szafkach w przedpokoju i zeszło mi sie do 16 teraz juz mam dosc to tak z nudów akurat mnie dzisiaj naszło

reklama
Jak juz mówicie o teściowych... to ja do mojej mówie jakos bezosobowo heh...zawsze tak się staram ułozyc zdanie, żeby ominąć to "mamo" jakos nie mogę sie przezwycieżyc..ciężko bedzie:) a jak juz nie mam jak powiedzieć czegoś to wysyłam Małą ahhaha nie wiem kiedy mi to minie.. jakoś dziwnie mi tak.. wcześniej jak nie mielismy slubu to był luz, mówiłam "pani":-):-)

Do góry