reklama
sestinka i tak samo latwiej jest mowic na Ty bo przez PAN/PANI jest trudniejsza forma wypowiedzi, ktora czasami jeszcze sprawia mi problem. Zupelnie inaczej odmienia sie czasowniki w tej formie, dlatego przez TY jak na razie najwygodniej
anula ta swoboda przychodzi z czasem. Jesli nabierzesz zaufania i troszke pobedziesz z tesciowa to przyzwyczaisz sie i nie bedzie wiekszych problemow :-) zobaczysz
anula ta swoboda przychodzi z czasem. Jesli nabierzesz zaufania i troszke pobedziesz z tesciowa to przyzwyczaisz sie i nie bedzie wiekszych problemow :-) zobaczysz
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie mamuski jak zwykle rozpisane na całego :-)
Doczytałam o popuszczaniu jak sie kichnie u mnie jest to samo misiek sie pyta i co kochanie posiusiałas sie , mówie nie bo zacisnełam nóżki hehe
Troche zaczełam układac w szafkach w przedpokoju i zeszło mi sie do 16 teraz juz mam dosc to tak z nudów akurat mnie dzisiaj naszło
Doczytałam o popuszczaniu jak sie kichnie u mnie jest to samo misiek sie pyta i co kochanie posiusiałas sie , mówie nie bo zacisnełam nóżki hehe
Troche zaczełam układac w szafkach w przedpokoju i zeszło mi sie do 16 teraz juz mam dosc to tak z nudów akurat mnie dzisiaj naszło
margerita126
Hej gaduły
reklama
dodi_misia
Jak juz mówicie o teściowych... to ja do mojej mówie jakos bezosobowo heh...zawsze tak się staram ułozyc zdanie, żeby ominąć to "mamo" jakos nie mogę sie przezwycieżyc..ciężko bedzie a jak juz nie mam jak powiedzieć czegoś to wysyłam Małą ahhaha nie wiem kiedy mi to minie.. jakoś dziwnie mi tak.. wcześniej jak nie mielismy slubu to był luz, mówiłam "pani":-):-)