reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie z rana Brzuchatki:*;-) Diduś obudził mnie o 4 kopniakami, bo był głodny :D:-D
Już raz mi się tak zdarzyło:-D
A co do książek to ja polecam autorkę Agathę Christie...pisze świetne kryminały...ubóstwiam jej książeczki;-) A co do filmów to preferuję horrory i komedie:D:-D

Doberek brzuchatki i dzieciaczki :*:*:*:* :-D no ja juz mam pełny pęcherz idę zaraz siusiu,bo nie wytrzymam hihi :-D
Ze spaniem dziś to i ja mały kłopot miałam,bo obudziła mnie dzidzia 2:35 :szok: i kopała sobie a ja później do 4tej zasnąć nie mogłam :-(
Co do książek to agatha Christie jest naprawdę niesamowitą pisarką no i ja jeszcze Dana Browna książki bardzo lubię czytać...
A ogólnie od prawie półtora roku ineteresuję się religią Mayów i tym społeczeństwem byli ludźmi niesamowitymi ....

Jeśli chodzi o Dana Browna polecam "Anioły i demony";-) Też go lubię, ale jednak zniechęca mnie "grubość" jego książek:-D
To widzę Orchidea, że i Tobie Dzidzia nie dała spać...myślałam już, że to mój Skarbeniek jest jakiś nadpobudliwy:-D
Jak wpycham palce w brzuszek to mi oddaje z innej strony:-D Boska zabawa...ale na razie go budzić nie będę...i tak wstanie sobie ok.9-10 jak zawsze:D;-)

reklama
No co sie na lewy boczek położyłam to zaczynała dzidzia kopać :-D teraz już też nie śpi,ja nie zaczepiam,,, mężuś zaczepia non stop jak wraca z pracy :-D i puka w brzuszek :-D
No ja jego książkę każdą przeczytałam :-D mnie grubości nie przerażają ;-) głodna jestem jak wilk a badania od ósmej dopiero :wściekła/y: dobrze,że rzut beretem mam do przychodni

Do góry