reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Fajne, ASiu te saneczki, tylko cena mi sie nei podoba:-D I pytanie czy po demontazu raczki usiądzie na nich dwójka dzieci okrakiem jedno za drugim bo sa o prawie 20cm krótsze niz te drewniane?

no to i ja się witam,

cały dzień o dziwo coś w pracy miałam do zrobienia więc tylko Was podczytywałam.

Noc przespana do ok 5 , potem już niestety nie. Ale to nic, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jula padła o 7:40 więc miałam czas na spokojne wyszykowanie się do pracy, zrobienie obiadku dla nas i Julki, zjedzenie śniadanka i ogarnięcie chatki.

Niestety T mnie dziś nieźle zdrzaźniła, ale jakoś mi już przeszło , bo M z nią pogadał. Oczywiście ta niereformowalna @##$^ i tak nic nie zrozumiała ale kij tam, ważne że M stoi za mną.

Jula dostanie takie oto sanki, moja mama je dziś kupiła, czekamy na dostawę :-)

AT sanki z oparciem + materacyk gratis!! (1341786718) - Aukcje internetowe Allegro

Po pracy idę na zakupy, muszę kupić coś do lodówki, no i jeszcze chciałam kupić prezent siostrze. Może jakiś fajny kolczyk, bo teraz sobie przebiła ucho w głupawym miejscu i musi tam specjalny np jakaś jaszczurka. Sama nie wiem co jej kupić.

my juz wykapani i teraz tylko kolacja i spanko...uuuffff bedzie chwila dla mnnie:)
ale mialam przekichane dzisiaj...zapomnialam klucza i stalam pod domem i czekalam na meza...cholerka...dlugo niby nie bo ok godzinki ale na mrozie to troche to trwalo :( jestem tak przemarznieta ze szok !!:O:O teraz tylko goraca kapiel i winko grzane-takie jablkowo-cynamonowe ...mniammmm

My już po kąpieli, mała właśnie ekspresowo zasnęła bo dzisiaj krótko spała no i teraz szukam sanek :) jeszcze kolacyjka może jakiś filmik a i poszukuję imienia dla malutkiej, podoba mi się Michalina, ale to znowu brzmi strasznie oficjalnie. A dzidzia jakby wiedziała że losy jej imienia się teraz toczą bo brzuch mi ciągle podskakuje :-)
Mój wspaniały mąż wrócił dzisiaj wcześniej z pracy, pozajmował się małą wykąpał położył spać a teraz prasuje koszule a ja mam czas na neta :-D oj dobrze mi dzisiaj:-D

Hej!

Vioreczko mnie tez sie podoba imię Michalina:tak: To jeden z naszych typów dla trzeciej córci:-D Bo druga na bank będzie Maria:tak: No i faktycznie dobrego masz męża.. Ja tez zresztą:tak: Wczoraj poprasował wszystkie ostatnio uprane ciuszki Zosi "żebym nie musiała stac przy desce":-D

Beatko o tych sankach myslelismy na poczatku, ale jednak drewniane wygrały:tak:

Agnieszko to zycze zdrówka po tym staniu na mrozie. U mnie na liczniku - 17 w tej chwili. Licze, że póxniej będzie choc ciut cieplej bo musze wyskoczyc na miasto po zakupy jakies i moja firanke odebrać. Zosi ze wzgledu na przeziębieni nie wezmę ,zostanie z sąsiadką. Strasznie mi jej szkoda:-( sAMA ja przyzwycziłam do codziennych spacerów, czasem bardzo długich , a teraz w domu widze, ze biedna wysiedziec nie moze, woła na spacer:-(

Dzisiaj to ja w ogóle bedę miec pracowity dzień. Na zakupy, obiad dwudaniowy stworzyc muszę i kończyc kartki. Na szczęście juz niewiele mi zostało:-)

No to dobrego dnia!
I czekam Ewo na odpowiedź co do mojej eksperckiej rady;-):-D:-D:rofl2:

Aniu dzisiaj po powrocie z przedszkola spróbujemy nagrać pierwszy odcinek nowego programu telewizyjnego :-) ciekawe czy wyjdzie. Na razie mu nic nie mówię, żeby jednak ograniczyć liczbę wypowiadanego przeze mnie słowa "przedszkole"... ale jak wróci to nakręcimy film, obejrzymy roześlemy po babciach, dziadkach ciociach i wujkach. Jak już będzie pierwszy odcinek to będą argumenty żeby poszedł jutro :-)
A jak wszystko będzie się jakoś układało to w poniedziałek poproszę go żeby zrobił wywiad z Mikołajem :-D

No nic. Tomi dopiero kończy śniadanie i jadę go zawieźć do przedszkola :-)

u mnie z rana -14, brr no ale dzisiaj pogoda piękna, śnieżek leży, słonko świeci, ciężko będzie małą utrzymać w domu, też lubi spacerki i ciągle z bucikami w rączce za mną lata:-) a dziecko mi właśnie wdrapało się na kanapę, przykryło kocem i ziewa, już spanie??
Aniu dobrze że masz sąsiadkę, która zostanie z dzieckiem, my wszędzie razem, nawet na wizytę do ginekologa i dentysty... tylko szkoda Zosi że musi siedzieć w domku.A jak tam katarek?
Ewa jak uda się nakręcić film to wrzuć go też na bb albo you tube, wtedy będzie miał szeroki ogólnopolski zasięg :tak:

reklama
Hej dziewczyny!

Coś dzisiaj wyniosłyśmy się na inne wątki a tu pustki zawitały :-)
Dzieciaki już dawno śpią, ja poczytałam co tam słychać w polskim show-biznesie i teraz zrobię sobie herbatkę i zabiorę się za karteczki świąteczne.

Mężul pojechał na jakieś szkolenie (on się szkoli), miał kończyc o 20:30 ale jakoś nie daje znaku czy skończył czy nie. Zawierucha na dworze straszna. Mam nadzieję, że dojedzie do domu przed północą :-)

Do góry