reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
ja nie jestem po invitro ale też wiem, że będę stosować do końca… Profilaktycznie 🙈 szew okrężny też będę mieć założony profilaktycznie 🙈 wcześniej miałam ten duphaston i luteinę, a teraz byłam u innej lekarki i ona mi dała ten utrogestan i tam na ulotce jest, że max 3 mce, generalnie o wątrobę chodzi. Dlatego mnie to zdziwiło, że taki wybór… 25.11 będę mieć konsultację u lek, który będzie mi potem szew zakładał to skonsultuję…
Mi z racji że spadł progesteron to od dziś biorę luteinę 4x2 (200 mg) i doustnie 4x utrogestan😅

Mi z racji że spadł progesteron to od dziś biorę luteinę 4x2 (200 mg) i doustnie 4x utrogestan😅
o mamo… ale wszystko przede mną jeszcze 🙈 ja ten utrogestan mam dopochwowo i mnie podbrzusze boli po aplikacji, z luteina też tak miałam.
No ale czego się nie robi dla tego dziecka 🙈 Nawet przeszłam na kawę inkę orkiszową 😂

A mi mówili żeby już nie badać i już na dodatek po kolejnej wizycie 18.11 lekarka powiedziała że będziemy schodzić z prolutexu 🤡
Ja badałam w sobotę z beta i z 35 mi spadł do 20.
A lekarz mówi że najlepiej jakbym miała te 40.
Co lekarz to inaczej. Może ja 20.11 też zacznę schodzić, zobaczy się 🤓

A mi mówili żeby już nie badać i już na dodatek po kolejnej wizycie 18.11 lekarka powiedziała że będziemy schodzić z prolutexu 🤡
I gdzie będziesz prowadzić ciążę?
Ja poprzednio planowałam ze medicover plus jeszcze prywatnie ale teraz stwierdziłam że sam medicover

I gdzie będziesz prowadzić ciążę?
Ja poprzednio planowałam ze medicover plus jeszcze prywatnie ale teraz stwierdziłam że sam medicover
Dzisiaj już przez chwilę to rozkminialam ale nie mam pojęcia. Musze wybrać szpital i znaleźć lekarza jakiegoś najlepiej ze szpitala 🙈 może na NFZ. Póki co mnie to przytłoczyło i na razie o tym nie myślę 😅

reklama
Do góry