JestemA
Fanka BB :)
O widzisz, ja od najbliższej soboty będę brała mniej estrofemuI jeszcze mam już schodzić z estrofemu od dzisiaj, jakoś tak szybko mi się to wszystko wydaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz, ja od najbliższej soboty będę brała mniej estrofemuI jeszcze mam już schodzić z estrofemu od dzisiaj, jakoś tak szybko mi się to wszystko wydaje
No ja też nie odstawiam całkiem tylko teraz od dzisiaj przez trzy dni 2x1 tabletka, potem 3 dni 1x1 i koniecO widzisz, ja od najbliższej soboty będę brała mniej estrofemu
Wydaje mi się że w miejscach gdzie przyjmują tylko ciężarne nie obowiązuje termin 7 dni, bo jak np zapisuje się do przychodni przyszpitalnej na prowadzenie ciąży to nieraz się czeka 2-3 mscJakbym się chciała umówić do ginekologa na NFZ, to musieliby mi z racji ciąży zapewnić termin w ciągu 7 dni co nie, myślicie że na podstawie założonej książeczki ciąży z luxmedu już mogę się tego domagać? Czy potrzebowałabym zaświadczenie od lekarza o ciąży?
To mega szybko to zmiejszenie ilości, tak mi się wydaje. Ale nie znajde kartki z pierwszej ciąży gdzie miałam rozpisane jak schodzić. Raczej dłużej byłam na każdej dawce. Twój lekarz na pewno wie co robi co klinika to inne zwyczaje XDNo ja też nie odstawiam całkiem tylko teraz od dzisiaj przez trzy dni 2x1 tabletka, potem 3 dni 1x1 i koniec
Masakra jak długo. Ja w przyszpitalnej czekam na wizytę 1,5 tygWydaje mi się że w miejscach gdzie przyjmują tylko ciężarne nie obowiązuje termin 7 dni, bo jak np zapisuje się do przychodni przyszpitalnej na prowadzenie ciąży to nieraz się czeka 2-3 msc
Ja dzwoniłam w drugiej ciąży do chyba dwóch szpitali to był jakiś listopad a termin mi po nowym roku proponowaliMasakra jak długo. Ja w przyszpitalnej czekam na wizytę 1,5 tyg
Jej, to na prawdę mega długo. U nas aż takich kolejek nie ma. A też ginekolodzy którzy przyjmują w przychodni przyszpitalnej są najbardziej polecani z wszystkich w mieście na NFZ. Ja prowadziłam pierwsza ciążę u zastępcy ordynatora oddziału, teraz też chce iść do niego. Będę celowała w wizytę 25.11- akurat w poniedziałki od rana ma wszystkie ciężarneJa dzwoniłam w drugiej ciąży do chyba dwóch szpitali to był jakiś listopad a termin mi po nowym roku proponowali