reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Fajne, ASiu te saneczki, tylko cena mi sie nei podoba:-D I pytanie czy po demontazu raczki usiądzie na nich dwójka dzieci okrakiem jedno za drugim bo sa o prawie 20cm krótsze niz te drewniane?

no to i ja się witam,

cały dzień o dziwo coś w pracy miałam do zrobienia więc tylko Was podczytywałam.

Noc przespana do ok 5 , potem już niestety nie. Ale to nic, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jula padła o 7:40 więc miałam czas na spokojne wyszykowanie się do pracy, zrobienie obiadku dla nas i Julki, zjedzenie śniadanka i ogarnięcie chatki.

Niestety T mnie dziś nieźle zdrzaźniła, ale jakoś mi już przeszło , bo M z nią pogadał. Oczywiście ta niereformowalna @##$^ i tak nic nie zrozumiała ale kij tam, ważne że M stoi za mną.

Jula dostanie takie oto sanki, moja mama je dziś kupiła, czekamy na dostawę :-)

AT sanki z oparciem + materacyk gratis!! (1341786718) - Aukcje internetowe Allegro

Po pracy idę na zakupy, muszę kupić coś do lodówki, no i jeszcze chciałam kupić prezent siostrze. Może jakiś fajny kolczyk, bo teraz sobie przebiła ucho w głupawym miejscu i musi tam specjalny np jakaś jaszczurka. Sama nie wiem co jej kupić.

my juz wykapani i teraz tylko kolacja i spanko...uuuffff bedzie chwila dla mnnie:)
ale mialam przekichane dzisiaj...zapomnialam klucza i stalam pod domem i czekalam na meza...cholerka...dlugo niby nie bo ok godzinki ale na mrozie to troche to trwalo :( jestem tak przemarznieta ze szok !!:O:O teraz tylko goraca kapiel i winko grzane-takie jablkowo-cynamonowe ...mniammmm

My już po kąpieli, mała właśnie ekspresowo zasnęła bo dzisiaj krótko spała no i teraz szukam sanek :) jeszcze kolacyjka może jakiś filmik a i poszukuję imienia dla malutkiej, podoba mi się Michalina, ale to znowu brzmi strasznie oficjalnie. A dzidzia jakby wiedziała że losy jej imienia się teraz toczą bo brzuch mi ciągle podskakuje :-)
Mój wspaniały mąż wrócił dzisiaj wcześniej z pracy, pozajmował się małą wykąpał położył spać a teraz prasuje koszule a ja mam czas na neta :-D oj dobrze mi dzisiaj:-D

Hej!

Vioreczko mnie tez sie podoba imię Michalina:tak: To jeden z naszych typów dla trzeciej córci:-D Bo druga na bank będzie Maria:tak: No i faktycznie dobrego masz męża.. Ja tez zresztą:tak: Wczoraj poprasował wszystkie ostatnio uprane ciuszki Zosi "żebym nie musiała stac przy desce":-D

Beatko o tych sankach myslelismy na poczatku, ale jednak drewniane wygrały:tak:

Agnieszko to zycze zdrówka po tym staniu na mrozie. U mnie na liczniku - 17 w tej chwili. Licze, że póxniej będzie choc ciut cieplej bo musze wyskoczyc na miasto po zakupy jakies i moja firanke odebrać. Zosi ze wzgledu na przeziębieni nie wezmę ,zostanie z sąsiadką. Strasznie mi jej szkoda:-( sAMA ja przyzwycziłam do codziennych spacerów, czasem bardzo długich , a teraz w domu widze, ze biedna wysiedziec nie moze, woła na spacer:-(

Dzisiaj to ja w ogóle bedę miec pracowity dzień. Na zakupy, obiad dwudaniowy stworzyc muszę i kończyc kartki. Na szczęście juz niewiele mi zostało:-)

No to dobrego dnia!
I czekam Ewo na odpowiedź co do mojej eksperckiej rady;-):-D:-D:rofl2:

Aniu dzisiaj po powrocie z przedszkola spróbujemy nagrać pierwszy odcinek nowego programu telewizyjnego :-) ciekawe czy wyjdzie. Na razie mu nic nie mówię, żeby jednak ograniczyć liczbę wypowiadanego przeze mnie słowa "przedszkole"... ale jak wróci to nakręcimy film, obejrzymy roześlemy po babciach, dziadkach ciociach i wujkach. Jak już będzie pierwszy odcinek to będą argumenty żeby poszedł jutro :-)
A jak wszystko będzie się jakoś układało to w poniedziałek poproszę go żeby zrobił wywiad z Mikołajem :-D

No nic. Tomi dopiero kończy śniadanie i jadę go zawieźć do przedszkola :-)

u mnie z rana -14, brr no ale dzisiaj pogoda piękna, śnieżek leży, słonko świeci, ciężko będzie małą utrzymać w domu, też lubi spacerki i ciągle z bucikami w rączce za mną lata:-) a dziecko mi właśnie wdrapało się na kanapę, przykryło kocem i ziewa, już spanie??
Aniu dobrze że masz sąsiadkę, która zostanie z dzieckiem, my wszędzie razem, nawet na wizytę do ginekologa i dentysty... tylko szkoda Zosi że musi siedzieć w domku.A jak tam katarek?
Ewa jak uda się nakręcić film to wrzuć go też na bb albo you tube, wtedy będzie miał szeroki ogólnopolski zasięg :tak:

reklama
Hej dziewczyny!

Coś dzisiaj wyniosłyśmy się na inne wątki a tu pustki zawitały :-)
Dzieciaki już dawno śpią, ja poczytałam co tam słychać w polskim show-biznesie i teraz zrobię sobie herbatkę i zabiorę się za karteczki świąteczne.

Mężul pojechał na jakieś szkolenie (on się szkoli), miał kończyc o 20:30 ale jakoś nie daje znaku czy skończył czy nie. Zawierucha na dworze straszna. Mam nadzieję, że dojedzie do domu przed północą :-)

Do góry