reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Pisałyście dzisiaj o terminach porodu w aplikacjach i tak sobie pomyślałam że chyba za daleko popłynęłam z tym 10.07. Wpisałam jeszcze raz ale zmieniłam długość cyklu- bo przecież był inny niż normalnie, z racji cyklu sztucznego i daty transferu wiem kiedy teoretycznie w zwykłym cyklu i spontanicznej ciąży doszłoby do zapłodnienia więc termin jaki teraz mi pokazuje to 6.07. Ostatnią miesiączkę miałam 29.09
sprawdź sobie tutaj dokładnie na podstawie daty transferu i dni zarodka :)

reklama

Załączniki

• IMG_8744.png
    IMG_8744.png
    303,7 KB · Wyświetleń: 38
Dzisiaj w aplikacji preglife pokazuje mi 4+4 ;)
Wizytę u ginekologa mam 25.11
Rano byłam na becie 1120 , a w środę będę sprawdzała przyrost.

Jak wyglądały wasze bety ?
Ja miałam 3+6 betę 38
4+1 130
5+1 1490
Więc masz większą betę niż ja :) ale najważniejszy jest przyrost więc powtórz po 48h, chociaż powyżej tysiąca to szybkość przyrastania bety też spada

No i trzeba iść do pracy, aby do 16 dziewczyny potem już zleci te 45 minut szybciutko... Miłego dnia Wam życzę, u mnie mróz musiałam skrobac szyby :(

Pisałyście dzisiaj o terminach porodu w aplikacjach i tak sobie pomyślałam że chyba za daleko popłynęłam z tym 10.07. Wpisałam jeszcze raz ale zmieniłam długość cyklu- bo przecież był inny niż normalnie, z racji cyklu sztucznego i daty transferu wiem kiedy teoretycznie w zwykłym cyklu i spontanicznej ciąży doszłoby do zapłodnienia więc termin jaki teraz mi pokazuje to 6.07. Ostatnią miesiączkę miałam 29.09
Jak jesteś po transferze to wpisz sobie datę transferu na:

reklama
Pewnie że tak. Chociaż mi za pierwszym razem się pokrywało co do dnia. Chciałam dotrwać do końca ale zabrakło mi dwóch dni xd
Mi wczoraj na usg wyszła data dwa dni później niż wg kalkulatora ale się tego spodziewałam bo beta mi ruszyła dwa dni później niż zwykle 😅

Do góry