Mnie też dopadł katar Stosuję inhalacje. Mi zawsze pomagają.Dziewczyny, co polecacie na katar w ciąży? Tak mnie dziś dopadł, że nie mogę oddychać
reklama
Miętusek
Moderator
Trzymam kciuki za udaną wizytęWczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki Ja trzymam za pozostałe dziewczyny
Bóle o których piszesz mogą być też od jelit, przy zaparciach to się może zdarzać.
Co do gazowanych napojów to na szczęście mnie nie ciągnie - a mąż zrobił dzisiaj pyszny sok z gruszek i jabłek na śniadanie Gorzej, bo zaczęłam jeść codziennie słodycze. Trzeba się trochę opanować.
Miłego dnia!
Ja dziś kupiłam serek na kanapki z ziołami, zwykły lekki serek, mysle zjem z bułką i pomidorem. No i niestety. Serek śmierdzi podobnie jak masło, sery itp. Ogólnie zauważyłam, ze większość rzeczy mi śmierdzi w podobny sposób Jak wchodzę do sklepu to też czuję ten charakterystyczny smród, ale nie umiem porównać do niczego
Ja już po dobrze na kłucia nic nie mówił z okresu 16.7 a usg 6.7 ma 4 cm już
Duży bobasek ! Który jesteś tydzień? Masz jakaś fotkę nową?
Julkajulka91
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Praca, budowa, firma i dziecko mnie pochłonęły. A sił o wiele mniej niż przed zajsciem w ciąże. W poniedziałek byłam na wizycie. Groszek miał wtedy 4 cm i wychodziło 10+ 6. Na prenatalne idę 29.12. Stresuje się codziennie i kupiłam detektor. Właśnie przyszedł i jak wrócę z pracy to sprawdzę czy już coś będzie słychać. Mdłości dalej są. Raz mniejsze raz większe. Jestem też już po krzywej cukrowej. Bo na czczo wyszło 93. W poniedziałek 19.12 mam wizytę i zobaczę czy dopadła mnie cukrzyca. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty przed świąteczne po świąteczne zresztą też
Świetnie. Cieszę się bardzoJa już po dobrze na kłucia nic nie mówił z okresu 16.7 a usg 6.7 ma 4 cm już
Karolina_st
Fanka BB :)
Mi pomogła herbata z miodem imbirem, kurkumą i pieprzem chociaż nie spodziewałam się ale ja często też stosuje z powodzeniem irygacje (niewiem czy można w ciąży w sumie?) i inhalacjeDziewczyny, co polecacie na katar w ciąży? Tak mnie dziś dopadł, że nie mogę oddychać
reklama
Iskierka nadziei
Fanka BB :)
Trzymam kciuki , ale wierzę że wszystko będzie dobrzeWczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki Ja trzymam za pozostałe dziewczyny