Z apki 10+0Duży bobasek ! Który jesteś tydzień? Masz jakaś fotkę nową?
reklama
Świetna wiadomośćJa już po dzisiejszej wizycie .Cudnie było zobaczyć na USG tańcząca i machającą fasolkę ,serduszko pięknie bije natomiast niestety moj lekarz jeszcze nie dał posłuchać .Miałam też pobranie krwi pappa i na 29.12 mam umówione USG prenatalne.Mam nadzieję ,że po tym kluczowym badaniu będę mogła troszkę wyluzować .Aaaa no i lekarz powiedział ,że na 80%to będzie dziewczyna,co prawda zastrzegł że na tak wczesnym etapie zdarza mu się 1raz na 5 pomyłka więc żeby jeszcze się wstrzymać z kupowaniem różowych rzeczy.
xoxo.
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Czytając dobre wieści i oglądając bobaski od razu mam lepszy humor.
Ostatnie dwa dni to było schizowanie na maksa
Myśle czy jeszcze przed świetami nie pójść do jakiegoś lekarza z mojego pakietu podejrzeć bobo, bo chyba nie wytrzymam do 2.01
Myśle czy jeszcze przed świetami nie pójść do jakiegoś lekarza z mojego pakietu podejrzeć bobo, bo chyba nie wytrzymam do 2.01
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Widzę, ze nie jestem sama ale postaram się być cierpliwa. Zaraz święta, może jakoś szybko zleci ten czas.
xoxo.
sprawdziłam teraz, że są terminy do mojego prowadzącego nawet, ale chyba też spróbuje wytrzymać jak ma być dobrze to będzie. Oprócz mojej psychiki to się nic nie dziejeWidzę, ze nie jestem sama ale postaram się być cierpliwa. Zaraz święta, może jakoś szybko zleci ten czas.
Jutro mam urodziny, potem cały tydzień pracowity przed świetami, święta które będą u mnie sylwester i wizyta. Chyba jakoś zleci
sprawdziłam teraz, że są terminy do mojego prowadzącego nawet, ale chyba też spróbuje wytrzymać jak ma być dobrze to będzie. Oprócz mojej psychiki to się nic nie dzieje
Jutro mam urodziny, potem cały tydzień pracowity przed świetami, święta które będą u mnie sylwester i wizyta. Chyba jakoś zleci
Pewnie, że zleci. I trzeba być dobrej myśli ja czekam do 5.01
U mnie tez swietasprawdziłam teraz, że są terminy do mojego prowadzącego nawet, ale chyba też spróbuje wytrzymać jak ma być dobrze to będzie. Oprócz mojej psychiki to się nic nie dzieje
10+0 z apki mierzy usg a okres szok ale różnica 10 dniDuży bobasek ! Który jesteś tydzień? Masz jakaś fotkę nową?
U mnie tez 4.11Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Praca, budowa, firma i dziecko mnie pochłonęły. A sił o wiele mniej niż przed zajsciem w ciąże. W poniedziałek byłam na wizycie. Groszek miał wtedy 4 cm i wychodziło 10+ 6. Na prenatalne idę 29.12. Stresuje się codziennie i kupiłam detektor. Właśnie przyszedł i jak wrócę z pracy to sprawdzę czy już coś będzie słychać. Mdłości dalej są. Raz mniejsze raz większe. Jestem też już po krzywej cukrowej. Bo na czczo wyszło 93. W poniedziałek 19.12 mam wizytę i zobaczę czy dopadła mnie cukrzyca. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty przed świąteczne po świąteczne zresztą też
reklama
JestemMama!
O tym samym myślałam ja mam teraz 4 stycznia wizytę i to będą prenatalne a 5 u mojego lekarza ... Ale staram się być dzielna i myśleć pozytywnie dziś. Mnie pol dnia kuje brzuch ( dzidzia się rozpycha i więcej miejsca potrzebuje ) więc tym bardziej jestem dobrej myśli wytrzymam.... Trzeba się nauczyć cierpliwości , mnie miało nauczyć un vitro ... Nie dało rady ... Może teraz się uda przecież nie ma opcji żebym cała ciążę biegała do lekarza dwa razy w miesiącu .Dziewczyny gratuluje udanych wizyt