reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

A i mam takie pytanie. Kojarzycie może, jeżeli chodzi o testy PAPP-A, to czy wcześniej należy wykonać je i zabrać wyniki już na badania prenatalne u ginekologa? Czy to wszystko jedno, którą metodą się wykonuje to badanie? Byłam u lekarki i kazała mi koniecznie zrobić wcześniej w standardzie Kryptor, ale widzę że są także inne metody. A teraz zmieniałam lekarza i nie wiem już czy to koniecznie trzeba wcześniej i czy ma znaczenie ta metoda?
Ja w drugiej ciąży miałam pobierane pappa po USG 🤷 nawet nie wiedziałam że można robić wcześniej

reklama
Hello. Myślałam że tylko ja jestem niegrzeczną bo w ciągu dnia muszę wypić cole chociażby troszkę ale musi być. 🙈🙊
Apetyty też się zmieniają, wczoraj miałam apetyt na czekoladowe lody 😋😁
Teściowa lepiej przyjęła wieści o 3 wnuku, lepiej niż ja o 3 dziecku 🙉🙉🙉🙉
Mmmm.. cola ❤️
Też mi weszła, choć wcześniej piłam ją sporadycznie. Chyba dzisiaj z tych nerwów sobie sięgnę po cole, a co.

Mmmm.. cola ❤️
Też mi weszła, choć wcześniej piłam ją sporadycznie. Chyba dzisiaj z tych nerwów sobie sięgnę po cole, a co.
Przyjemności muszą być. Trzymam kciuki✊✊
W czasie terminu okresu jest pobolewanie jak wcześniej, jednak od 2 mcy nie mamy okresu i może stąd czuć macicę, plecy bolą itd

Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️
Myślę że nie ma co panikować... Wierzę że będzie dobrze ✊✊ czekamy z niecierpliwością razem z Tobą do 19...
Jezu ja cole odstawiłam 7 lat temu 🙈 jak już w tym czasie się jej napilam to z wielką niechęcią a teraz mnie tak do niej ciągnie 🤦 na razie nie uległam i zadawałam się właśnie Heleną 🤣 tylko że mi się chce gazowanego a jak się napije takiej to mi za słodko 🤮 a znowu od wody gazowanej które pół życia piłam mnie odrzuciło 😱 i weź tu być mądry człowieku 🤦 trzymam kciuki za wszystkie wizyty i miłego dnia dziewczyny ❤️

Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️
Trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze 🙂

Trzymam mocno kciuki i czekamy na informacje po wizycie .

Co do picia coli to nie jestem jakaś super fanka , zamawiam jedynie w restauracji do obiadu albo w drinkach a od kiedy wiem ze jestem w ciazy to pije jedynie wode i soki owocowe, chociaż napiłabym się chętnie teraz .Ale 2 dni temu znalazłam puszkę cofa coli wypiłam i smakowała jakbym pierwszy raz Piła w życiu tak mi smakowała piłam i się nią delektowalam normalnie.😂😂 jak nie ja

reklama
Do góry