Iskierka nadziei
Fanka BB :)
Ja papa robię dzień przed usg ( tak przyjezdzam do pl) i podobno wynik ma być na następny dzień. ( Mam nadzieję)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnięteWczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki Ja trzymam za pozostałe dziewczyny
Ja już po wizycie. Maluch ma już 3.96 cm. 10+4.Termin z USG i z om taki sam 09.07.2023. Mam lekko podwyższony cukier i po 12 tyg będę miała do zrobienia krzywą. Załączam foto.
Ja już po wizycie. Maluch ma już 3.96 cm. 10+4.Termin z USG i z om taki sam 09.07.2023. Mam lekko podwyższony cukier i po 12 tyg będę miała do zrobienia krzywą. Załączam foto.
94 na czczo a norma jest 92Super wieści !
A jaki masz cukier na czczo ? Mi pierwszy raz wyszło 101 i ginekolog zalecił powtórzyć. Z tym, ze powiedział ze mam nic nie jeść 12h bo za pierwszym razem minęło gdzieś z 8h i może dlatego taki przekłamany wynik…obyyy
Super wieści !
A jaki masz cukier na czczo ? Mi pierwszy raz wyszło 101 i ginekolog zalecił powtórzyć. Z tym, ze powiedział ze mam nic nie jeść 12h bo za pierwszym razem minęło gdzieś z 8h i może dlatego taki przekłamany wynik…obyyy
Witam jestem po wizycie, serducho biję ciąża nadal tydzień młodsza z USG 8+4 z om 9+3. Na wizycie mile się zaskoczyłam bo myślałam że na fundusz mam Pepa, a okazało się że to NIFTY jeśli dopłacę ok 20 euro to poznam płeć
Świetne wiadomości . Oby tylkobtalie dobre były l.Ja już po wizycie. Maluch ma już 3.96 cm. 10+4.Termin z USG i z om taki sam 09.07.2023. Mam lekko podwyższony cukier i po 12 tyg będę miała do zrobienia krzywą. Załączam foto.