reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️
Kciuki zaciśnięte 🤞🤞🤞

Ja już po wizycie. Maluch ma już 3.96 cm. 10+4.Termin z USG i z om taki sam 09.07.2023. Mam lekko podwyższony cukier i po 12 tyg będę miała do zrobienia krzywą. Załączam foto.

Załączniki

• 16711098262804771323285182542525.jpg
    16711098262804771323285182542525.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 81
Ja już po wizycie. Maluch ma już 3.96 cm. 10+4.Termin z USG i z om taki sam 09.07.2023. Mam lekko podwyższony cukier i po 12 tyg będę miała do zrobienia krzywą. Załączam foto.

Super wieści ! 😊
A jaki masz cukier na czczo ? Mi pierwszy raz wyszło 101 i ginekolog zalecił powtórzyć. Z tym, ze powiedział ze mam nic nie jeść 12h bo za pierwszym razem minęło gdzieś z 8h i może dlatego taki przekłamany wynik…obyyy

Ale śliczne zdjęcie ja dziś dostałam bardzo słabe bo szwankował sprzęt ☹️ jakieś pokrętło poszło, a moja pani doktor po świętach ma mieć nowy sprzęt więc już tego nie naprawia.

Super wieści ! 😊
A jaki masz cukier na czczo ? Mi pierwszy raz wyszło 101 i ginekolog zalecił powtórzyć. Z tym, ze powiedział ze mam nic nie jeść 12h bo za pierwszym razem minęło gdzieś z 8h i może dlatego taki przekłamany wynik…obyyy

Kilka lat temu miałam podobną sytuację na czczo cukier wysoki po krzywej wyszło wszystko ok. Dzień wcześniej jadłam słodycze i dlatego był podwyższony.

Witam jestem po wizycie, serducho biję😃🥰 ciąża nadal tydzień młodsza z USG 8+4 z om 9+3. Na wizycie mile się zaskoczyłam bo myślałam że na fundusz mam Pepa, a okazało się że to NIFTY jeśli dopłacę ok 20 euro to poznam płeć 🥰
Świetne wiadomości ❤️. Oby tylkobtalie dobre były l.

reklama
Ja już po dzisiejszej wizycie .Cudnie było zobaczyć na USG tańcząca i machającą fasolkę ,serduszko pięknie bije natomiast niestety moj lekarz jeszcze nie dał posłuchać .Miałam też pobranie krwi pappa i na 29.12 mam umówione USG prenatalne.Mam nadzieję ,że po tym kluczowym badaniu będę mogła troszkę wyluzować .Aaaa no i lekarz powiedział ,że na 80%to będzie dziewczyna,co prawda zastrzegł że na tak wczesnym etapie zdarza mu się 1raz na 5 pomyłka więc żeby jeszcze się wstrzymać z kupowaniem różowych rzeczy.

Załączniki

• IMG_20221215_144939.jpg
    IMG_20221215_144939.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20221215_144904.jpg
    IMG_20221215_144904.jpg
    698,7 KB · Wyświetleń: 90
Do góry