reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️
Trzymam kciuki za udaną wizytę 🍀🍀🍀
Bóle o których piszesz mogą być też od jelit, przy zaparciach to się może zdarzać.

Co do gazowanych napojów to na szczęście mnie nie ciągnie - a mąż zrobił dzisiaj pyszny sok z gruszek i jabłek na śniadanie😋 Gorzej, bo zaczęłam jeść codziennie słodycze. Trzeba się trochę opanować.
Miłego dnia!

Ja dziś kupiłam serek na kanapki z ziołami, zwykły lekki serek, mysle zjem z bułką i pomidorem. No i niestety. Serek śmierdzi podobnie jak masło, sery itp. Ogólnie zauważyłam, ze większość rzeczy mi śmierdzi w podobny sposób 😳 Jak wchodzę do sklepu to też czuję ten charakterystyczny smród, ale nie umiem porównać do niczego 🤷🏽‍♀️🙈

Czy Wam też tak szybko włosy rosną ? Na głowie akurat niech rosną. 😅 mogłam robić na jesień depilacje laserową tak jak planowałam 😄

Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Praca, budowa, firma i dziecko mnie pochłonęły. A sił o wiele mniej niż przed zajsciem w ciąże. W poniedziałek byłam na wizycie. Groszek miał wtedy 4 cm i wychodziło 10+ 6. Na prenatalne idę 29.12. Stresuje się codziennie i kupiłam detektor. Właśnie przyszedł i jak wrócę z pracy to sprawdzę czy już coś będzie słychać. Mdłości dalej są. Raz mniejsze raz większe. Jestem też już po krzywej cukrowej. Bo na czczo wyszło 93. W poniedziałek 19.12 mam wizytę i zobaczę czy dopadła mnie cukrzyca. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty przed świąteczne :) po świąteczne zresztą też :)

reklama
Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️
Trzymam kciuki , ale wierzę że wszystko będzie dobrze ☺️❤️

Do góry