reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️

reklama
Wczoraj pisałam Was o kiepskim nastroju przed wizytą, i nie wiem, czy miałam jakieś przeczucie, ale pół nocy nie przespałam przez mocne skurcze macicy i ogólnie bóle brzucha i pleców. Boję się, co to u mnie może oznaczać, zwłaszcza że już oczywiście sobie wkręcam, że mi wszystkie objawy ciążowe przeszły, łącznie z piersiami 🤷🏻‍♀️ Wizytuję o 19, proszę trzymajcie mocno kciuki 🙏❤️ Ja trzymam za pozostałe dziewczyny ❤️
Oczywiście, że będę trzymać kciuki 😗.

Trzymam kciuki za wspaniałe wiesci. Ja właśnie czekam

Przysługują badania po 2 poronieniu robiliśmy z mężem. Badania naszych kariotypow czyli genów wszystko ok trombofili też nie mam wyniki wzorowe po 3 poronieniu zrobiliśmy specjalne badanie dziecka w klinice okazało się że zdrowe teraz byłam na zastrzykach jak w poprzedniej ciazy donoszonej myślała że będzie dobrze bi biorę leki a tu znowu cios.. ani krwiak a nic nic... chyba kolejnej ciazy nie bedzie za bardzo się boję kolejnej straty chyba muszę się cieszyć że wogole mam 3 dzieci.. dostałam 3 godziny temu tabletki puki co nic niedzialaja
Bardzo mi przykro. Trzymaj się ❤️

Hello. Myślałam że tylko ja jestem niegrzeczną bo w ciągu dnia muszę wypić cole chociażby troszkę ale musi być. 🙈🙊
Apetyty też się zmieniają, wczoraj miałam apetyt na czekoladowe lody 😋😁
Teściowa lepiej przyjęła wieści o 3 wnuku, lepiej niż ja o 3 dziecku 🙉🙉🙉🙉
Haha ojj z Cola też miałam wielka przyjaźń. Piświntuszyc czasem można 🙈🤣

reklama
Mocno trzymamy. Będzie dobrze !💗💗

Do góry