reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No i nadeszła pora na szpital, dostałam skierowanie w związku cukrzycą, dr mówił ze może się zdarzyć tak ze zrobią ktg i wypuszcza do domu, a mogą tez zatrzymać i wywołać poród. Rozwarcie się nie powiększyło, natomiast macica coraz częściej się stawia, mówił ze Maluch juz się pcha główką do wyjścia , także jestem w pełnej gotowości.
Na samą myśl o czekaniu jutro na IP mnie spanie bierze. Pewnie się wyczekam jak durna.
Miłego dnia dziewczyny :)
Niunia, trzymaj się tam!
Daj znać potem jak tam u Ciebie.
Trzymam Kciuki

reklama
No i nadeszła pora na szpital, dostałam skierowanie w związku cukrzycą, dr mówił ze może się zdarzyć tak ze zrobią ktg i wypuszcza do domu, a mogą tez zatrzymać i wywołać poród. Rozwarcie się nie powiększyło, natomiast macica coraz częściej się stawia, mówił ze Maluch juz się pcha główką do wyjścia , także jestem w pełnej gotowości.
Na samą myśl o czekaniu jutro na IP mnie spanie bierze. Pewnie się wyczekam jak durna.
Miłego dnia dziewczyny :)
Trzymamy kciuki ✊🏼 Daj znać jutro 🙏

Mi mimo, że puchną palce to obrączka bez problemu schodzi- my mamy półokrągły środek wiec ona się tak fajnie ślizga po palcu ale zaręczynowy też bez problemu schodzi całe szczęście 😊

Niunia trzymamy wszystkie kciuki, koniecznie daj znać! 🥰

Dziewczyny, co do Oliwki baby dream za grosik z rossmana...
Ja nie wiem, ja rozumiem że ciężarna jest wyczulona na zapachy ale tak mi nie podchodzi.... Po utlenieniu odnoszę wrażenie że wysmarowana jestem olejem Kujawskim fuuuuj! 😁😆
Jesuuu ja mam to samo 😂juz myślam , ze tylko ja to czuje 🙈ostanio zrobiłam drugie podejście do niej i posmarowałem na mokre ciało i to samo rano czułam jak by olej kuchenny 😐

@niunia2324 elegancki tydzień, można rodzic aż zazdro.. 😍
@Hania będzie mamą mi nie przeszkadza jej zapach, może być.. Już ogólnie przestały mnie drażnić zapachy ☺️

Dziewczyny a jak podchodzicie do odwiedzin po porodzie jak będziecie już w domu z maluszkiem.... Jakos planujecie odczekać czy od razu nie macie nic przeciwko..? Powiem szczerze że nie wyobrażam sobie pielgrzymek odrazu jak wrócimy do domu chciała bym czas na odpoczynek, poznanie się z maluszkiem, nacieszenie... I myślałam że to oczywiste wiadomo że babcie dziadki czy rodzeństwo to co innego.. Ale jak zasugerowałam ostatnio koleżankom że pierwszy tydzień czy dwa nie są najlepszym pomysłem na odwiedziny to były szczerze zaskoczone....... 🤦🏻‍♀️

reklama
Moje koleżanki na szczęście maja juz dzieci wiec rozumieją . Na pewno bedzie przychodziła moja mama,siostra . Zobaczymy jak to bedzie wyglądało , sami bedziemy musieli sie nauczyć dzidziusia , tym bardziej ze to pierwsze dziecko 😍pozatym połóg , nie wiem czego sie spodziewać w pierwszych dniach wiec raczej gościny odpadają :) a co bedzie to sie okaże

Do góry