karolaka88
Fanka BB :)
No teoria teorią, zeby sie nie skonczylo na zacisnietych zebach i wstrzymanym oddechu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tego się nie podaje tylko wtedy kiedy ciążą jest przenoszona czyli powyżej 42 tygodni? Moja koleżanka też to miała i też mówiła że bardzo boli więc ja póki co spokojnie ale jak już minie 40 tygodni i dalej nie będę rodzic, to będę robić wszystko co można żeby się postarać wywołać poród chociaż moja koleżanka też wszystko robiła i guzik jej to dałoMi przy tych moich leciutkich skurczach na spokojnie się udaje, tez właśnie jestem ciekawa jak sobie poradzę przy tych mocnych i turbomocnych
Boje się, że w szpitalu będą mi chcieli dać kroplówki na wywołanie...koleżanki po tych sztucznych oksytocynach mówiły że meeegaa boli.
Chętnie oddama ja ją szalenie lubię
Wiadomo, masz rację zobaczymy w praniu...Mi się wydaje że tego nie da się tak zaplanować, wyjdzie w praniu... Ja nie chcę teściom ani szwagierce całkowicie zabronić odwiedzin w pierwszym miesiącu bo wszyscy oni bardzo czekają na wnuka/siostrzeńca. Jeżeli będę się czuła na siłach to raz, dwa razy w tygodniu jak dla mnie mogą wpadać z krótką wizytą. Ale wszystko wyjdzie potem w praniu moim zdaniem i tutaj nie ma dobrego czy złego rozwiązania, każdy robi tak jak uważa i absolutnie nie kosztem swojego czy dziecka komfortu i bezpieczeństwa.