Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Hej hej MamuśkaHej dziewczynki
Ja jako Mama jestem już w domku Czuje sie dobrze Widziałam, że ktoś się pytał w którym tygodniu urodziłam - Kochani wg tego, co ja liczyłam to mały urodził się w niedzielę, więc łapałby się nawet na 33+0,ale ja miałam cukle bardzo nieregularne, więc nie mogłam się sugerować terminem z okresu. W wypisie mam napisane, że urodziłam wg ich obliczeń w 31 tygodniu, ale każdy lekarz w czasie obchodu pod wrażeniem, że taki tydzień i taka waga (2470g), ale miałam cukrzycę ciążową i to ponoć wpłynęło na to, że Maluszek się urodził dość spory jak na ten tydzień ciąży
Maluszek został w szpitalu jeszcze i niestety w związku z sytuacją, nie mogę go odzwiedzac. Mam podane nr telefonu, pod które mogę zadzwonić i zapytać o stan zdrowia Maluszka. Będą mi też codziennie wysyłali Smsem zdjęcie Maluszka.
Jak mały będzie gotowy do wyjścia, to mam czekać na tel, że mam przyjechać na 'Dzień z dzieckiem' i na następny dzień wypis.
Nadmienię, że mam w domku pierworodnego, który urodził się, patrząc na MOJE obliczenia dzień wcześniej niż jego brat i byl mniejszy i w dużo gorszym stanie. Leżał 5 tygodni w szpitalu, natomiast drugi Syn urodził się w dość dobrym stanie, bo już 2 dni po porodzie był na własnym oddechu i jeśli dalej będzie robił takie postępy, chociaż jak to Pani doktor powiedziała wczesniaki są nieprzewidywalne (dziś jest ok, a jutro coś nie tak), to może nawet i w przyszłym tygodniu wyjdzie [emoji2] Wszystko zależy od Maluszka i Woli Bożej, a nam rodzicom i rodzinie pozostaje czekać i modlić się, by Maluszek jak najszybciej doszedł do siebie i abyśmy jak najszybciej byli w komplecie
Buziaki :*
Gratulacje! Cieszę się że wszystko dobrze z Wami. Trzymam kciuki za synka, aby go wypuscili niebawem. Faktycznie waga imponująca Dobrze Cie traktowali w tym szpitalu? Jesteś zadowolona? Widzisz, jednak dobrze ze Cie przenieśli.