reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Super, @Niesmiala ! I fajnie, że się odezwałaś. Cieszymy się, że wszystko jest ok :) i oby maluszek wyszedł jak najszybciej i był z Wami!
A sam poród jak? To był poród siłami natury, nie? Brałaś znieczulenie? Długo trwał? Było bardzo ciężko? [emoji28]
Sam poród 1h 45 min :) Miałam gaz przeciwbólowy, ale średnio pomagał, teraz z perspektywy 'czasu' najgorsza była końcówka, czyli parte. Ogólnie jeśli miałabym porównać, który poród lepiej wspominam to jeśli chodzi o ból, to pierwszy, ale jeśli chodzi o opiekę, psychikę to drugi :) Nie mam żadnego szwu, nie pękłam, więc lepiej być nie może :) Poród naturalny :)

macie już jakieś ubrania do karmienia? czy będziecie w normalnych chodzić?
Nakupowałam sukienek letnich ciążowych z opcją "do karmienia" :D śliczne są, będę chodzić całe lato w nich :)
Jak tam kręgosłup dzisiaj?

Dziewczyny posłuchałam sobie
, i o dziwo naprawdę relaksujące i budujące :) także polecam sobie posłuchać, dosłownie 5 min.

reklama
Ja mam sporo sukienek z dekoltem kopertowym ale to dlatego, że w takich najlepiej wyglądam 😄takich typowo do karmienia nie mam ani jednej rzeczy 😃

Do góry