reklama
Alugastrin, akurat wczoraj pytałam o to lekarza. Mleko na mnie super działa, migdały nie, z imbirem nie próbowałam.Mleko nie jest dla mnie dobrym rozwiązaniem ale może szot mi nie zaszkodzi Na Imbir dostałam w ciąży uczulenia, a uwielbiam! a migdały za ciężkie dla mnie, nie strawię.
Aaa, i przede wszystkim zwracać uwagę na to co się je, w jakich ilościach, na pewno nie na noc. Powoli się tego uczę
Hania będzie mamą
Fanka BB :)
No ja już mam nauczkę więc bardzo uważam i nie jem po 19 bo inaczej noc nieprzespana. Chyba się czymś strulam wczoraj po prostu
Paulina.zen
Macie dziewczyny też swędzenie skóry głównie brzucha?
Z tym swędzeniem to proszę uważać jeżeli swędzi mocno polecam się skonsultować z lekarzem. Niech zleci badania na choleostaze
@Paulina.zen nie jakoś mocno nie ale może faktycznie napisze do lekarza, dzieki
Miewam, ale bez tragedii. Nawilżać muszę, bo sucha skóra, na dodatek się rozciąga, więc raczej akceptuję.Macie dziewczyny też swędzenie skóry głównie brzucha?
Martitta88
Mnie też swędzi skóra czasem, zwłaszcza na plecach, bo tam rzadko smaruję. Mam tak prawie od początku ciąży i jak raz wspomniałam o tym lekarce pierwszego kontaktu to powiedziała że mam dbać o nawilżenie skóry i starać się nosić odzież z naturalnych tkanin, i że to normalne.
reklama
Martitta88
A że na brzuchu swędzi to już w ogóle normalka, bo to dlatego, że się w tym miejscu bardzo skóra rozciąga.