reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Chciałabym Was od razu podpytać o wyprawkę. Czy ktoś może kupował rożek i pieluszki z Poofi? Jakie są jeszcze firmy godne polecenia do zakupu wyprawki dla maluszka? Lullalove? :-)
będę zamawiać poofi ale jeszcze nie testowałam, mam tetrówki z lullaloe i bambusową pieluszkę z maylily-jest boska - kupię na pewno więcej, polecano mi też bardzo pieluszki z motherhood (mam od nich kokon) ale też jeszcze nie przyszły, racjonuję zakupy w czasie :)

reklama
Dziewczyny, mam taką zgagę od wczoraj, chyba coś mi zaszkodziło... Zgagę mam już od dłuższego czasu i wstrzymywałam się przed braniem czegokolwiek na nią, ale dzisiaj chyba nie wytrzymam, nawet pion nie pomaga. W nocy 🤢🤮. Co bierzecie w takich sytuacjach? Poradzicie?

Dziewczyny, mam taką zgagę od wczoraj, chyba coś mi zaszkodziło... Zgagę mam już od dłuższego czasu i wstrzymywałam się przed braniem czegokolwiek na nią, ale dzisiaj chyba nie wytrzymam, nawet pion nie pomaga. W nocy 🤢🤮. Co bierzecie w takich sytuacjach? Poradzicie?
Mi często dokucza, piję wtedy mleko.. Musi być butla koło łóżka i małymi łyczkami popijam, szału nie ma ale trochę ulgi przynosi na chwile

Z własnego doświadczenia nie pomogę bo mnie w ogóle nie łapie zgaga, ale koleżanki polecają 1.imbir 2.migdały 3.mleko. ;)

reklama
Do góry