reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, strasznie boli mnie ucho od wczorajszej nocy, myślę, że mnie przewiało jak jechałam na badania... Mogę z tym jechać na jakąś świąteczną opiekę, czy od razu szukać laryngologa? Na razie kupiłam fonix, ale nie pomaga :(

My też dziś po wizycie, test Pappa i usg potwierdziły że ryzyko wad jest żadne. Maluch ma 8cm i wiecie co, po wcześniejszych wróżbach na podstawie wyrostka płciowego (miała być druga córka) nasz Babęl zrobił nam noworoczna niespodziankę. Będzie syn [emoji173][emoji3059]
Gratulacje[emoji3] w takim razie też będę mieć nadzieję na taką niespodziankę. Ja byłam na wizycie 27.12 maluch miał 5.58 cm. To było 11+4, a z usg wychodziło 12+2. I po wyrostku lekarz bardziej wróżył chłopca. A nie ukrywam że po cichutku marzy mi się dziewczynka, bo syna już mam. Ale co ma być to będzie, ważne żeby było zdrowe.

Dziewczyny! Kurier mi dostarczył przed chwilą 🤗 i w domowym zaciszu słuchałam bicia serduszka dzieciątka 😍 polecam bardzo :)

Załączniki

• 15777933522846180316808781315677.jpg
    15777933522846180316808781315677.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 88
Dziewczyny, strasznie boli mnie ucho od wczorajszej nocy, myślę, że mnie przewiało jak jechałam na badania... Mogę z tym jechać na jakąś świąteczną opiekę, czy od razu szukać laryngologa? Na razie kupiłam fonix, ale nie pomaga :(
Jesteś w ciąży i uważam że nie ma co ryzykować brania leków na własną rękę więc ja pojechałabym na Ip jeżeli nie uda Ci się dostać do laryngologa dzisiaj

reklama
Z allegro, w zestawie jest też żel do usg, osłonki lateksowe i gaziki do przemywania, koszt to 180 zł plus przesyłka. Troszkę się bałam że to za wcześnie bo dziś jest 12+6 ale usłyszałam od razu :)
Super tez myślę żeby to zamówić jestem w 11i 3 dni moze za tydzień bedzie slychac :)

Do góry