reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
Według kalendarza wychodzi że dziewczynka a z USG póki co ze chłopczyk no cóż zobaczymy co czas przyniesie 😁😊😊

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Dziewczynki. Samych wspaniałości, niech ten rok przyniesie nam wszystkim samo szczęście i szczęśliwe spotkania z naszymi Kruszynkami 🤩😁🎆

Dzięki za życzenia!
Jak spędzacie pierwszy dzień nowego roku?
Ja postawiłam na totalne lenistwo 😇
Mąż właśnie pojechał po jedzenie na wynos a ja ze smutkiem stwierdzam, że ten piękny dzień powoli dobiega końca 😆

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ❤️ Dużo zdrówka dla Was i waszych fasolek 😍🥰 rośnijcie w sile 😘

My po prenatalnych - jest wszystko super. Fasola mamjuz 6 cm, ale nie wiadomo czy to Chłopiec czy dziewczynka 🤷🏻‍♂️ Ważne ze zdrowe ❤️

My tez na leniwca dzisiaj i właśnie wróciliśmy z pizzy 🤣

Miłego wieczoru ❤️

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku [emoji8] My dzisiaj też leniwie, ale mój jutro już do pracy i to na 6 rano [emoji1751] W takich sytuacjach myślę, że fajnie być na L4 [emoji1787] U nas dzisiaj 12+0, wymioty są, ale po posiłkach, katar i kichanie nie puszczają (mam je odkąd jestem w ciąży), pojawiają się problemy z trawieniem - suszone śliwki dają radę. Pochwalę się pierwszym zakupem dla maleństwa [emoji16] Nie mogłam się już powstrzymać.

07.01 mamy prenatalne i może się dowiemy kto u mnie zamieszkał... Na wizycie u gin prowadzącej 23.12 było kombinowanie by się maleństwo obróciło - lekarka obstawia chłopca [emoji7] Znajomi i rodzina w myśl zabobonu, że córka zabiera urodę matce - obstawiają dziewczynkę ... Ale fakt - wyglądam jak 7 nieszczęść, mam mega trądzik i to nie tylko na twarzy... [emoji848] Do porodu daleko i aż się boję co to będzie dalej [emoji3442]

Nie dało się do poprzedniego dodać...
IMG_20191228_202806.jpeg

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku, oby byl pełen spełniania marzeń i realizacji założeń [emoji846]
Piękne macie te fasolki ! Ja prenetalne dopiero 20.01, bo dopiero 10w0d, ale póki co wymiotowałam raz ale czuję się jakbym ciągle miała kaca

Do góry