reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A który u Ciebie tydzień? ❤️
Moje maluchy to teraz takie gluty były 😅 ale widać było jak się ruszają 😊 Następna wizyta to będzie stresik, bo idę równo w 13+0 to już będzie konktetniejsze usg.. A ta wizyta teraz była serduszkowa, więc przed gabinetem zawał praktycznie 🤦‍♀️
U mnie 12+3 😊 termin mam na 25 czerwiec, ale ze względu na to ,że moich chlopakow przenosilam to napewno bedzie maluch na bank lipcowy 😊 ogolnie mam 32 lata i mam dwoch synow w wieku 12 i 9 lat .

Ja też mam prenatalne w czwartek i boję się jak diabli, bo w sierpniu poronilam, no i się po ludzku bardzo denerwuje, czy z dzidzia jest ok, nie mówiąc o strachu związanym z samym badaniem (mam 35 lat).. Więc chyba idziemy podobnie ;) na kiedy masz termin?
Ja mam termin na 25 czerwiec no i właśnie tak jak Ty strasznie się denerwuje,Ale trzeba myśleć pozytywnie,że wszystko będzie Oki na którą masz prenatalne ?

Ja miałam 9go pobraną krew, a wyniki pappy na wizycie dopiero 31 grudnia. Usg 13go wyszło bardzo dobrze. Serduszko jak dzwon 😁
Ale miałaś już usg właśnie prenatalne ? Ja już muszę iść z wynikiem pappa, żeby od razu wyliczył mi ryzyko .
Super najważniejsze,że z dzidzia dobrze ❤

@mic_ani ja mam w grudniu, ale dopiero 30.12 wiec jeszcze dwa tygodnie
Nie powiem Ci zebys sie nie stresowala, bo ja tez przed kazda wizyta doslownie sie trzese, ale bedzie dobrze, musi byc :)
Dziękuję ❤ no musi być dobrze nie może być inaczej . Przez ostatni miesiąc leżałam że względu na krwiaka podkosmowkowego, mam cichą nadzieję,że już nie ma po nim śladu, i wszystko jest ok ale zawsze mam stres przed wizytą i niestety nie mogę tego zmienić.

Dziękuję ❤ no musi być dobrze nie może być inaczej . Przez ostatni miesiąc leżałam że względu na krwiaka podkosmowkowego, mam cichą nadzieję,że już nie ma po nim śladu, i wszystko jest ok ale zawsze mam stres przed wizytą i niestety nie mogę tego zmienić.
Ja leżę z krwiakiem od dwóch tygodni, plus jeszcze złapałam zapalenie pęcherza i jestem na antybiotyku :/ więc u mnie kombo poczatek

U mnie 12+3 😊 termin mam na 25 czerwiec, ale ze względu na to ,że moich chlopakow przenosilam to napewno bedzie maluch na bank lipcowy 😊 ogolnie mam 32 lata i mam dwoch synow w wieku 12 i 9 lat .
Oo to już daleko jesteś 😀 To już będzie fajowe usg ❤️ Ja synka urodziłam w 34 Tc :( 3 tygodnie w szpitalu. Teraz mam ogromną nadzieję chociaż do 36 tc..

Ja mam prenatalne na 11:40, testu pappa nie robiłam, czekam na wyniki Sanco, w czwartek miałam pobranie, podobno się czeka 5 dni roboczych, więc teoretycznie na czwartkowe prenatalne powinnam mieć wyniki sanco

reklama
Ale miałaś już usg właśnie prenatalne ? Ja już muszę iść z wynikiem pappa, żeby od razu wyliczył mi ryzyko .
Super najważniejsze,że z dzidzia dobrze ❤
Teraz leci 11 tydzień, dopiero 31 będzie usg, podobnie jak u Ciebie już z wynikami. Ojj fajnie byłoby tak na zawołanie wyłączyć stres 🙄

Do góry