reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Nie mam pojecia te czekanie jest najgorsze.. To moja pierwsza wizyta u tego lekarza wiec nie mam pojecia ile to wszystko jeszcze potrwa😱
Powiem Ci, że jestem na prawde zdziwiona..dla mnie Twoja wizyta i tak zdawała się być późno, a tu jeszcze takie opóźnienie 😱 Następnym razem bierz wizyty wcześniej, bo to dramat normalnie, a później nic dziwnego, że lekarze na dyżurach umierają, jak pracują od rana do takich godzin.. :/

Powiem Ci, że jestem na prawde zdziwiona..dla mnie Twoja wizyta i tak zdawała się być późno, a tu jeszcze takie opóźnienie 😱 Następnym razem bierz wizyty wcześniej, bo to dramat normalnie, a później nic dziwnego, że lekarze na dyżurach umierają, jak pracują od rana do takich godzin.. :/
Teraz juz wiem

O Dziewczyny w Wyszkowie jest taka ginekolog która pracuje w szpitalu i przyjmuje oprócz Togo prywatnie. Czasem nawet do 1 w nocy. Jak tu funkcjonować to ja nie wiem i ma chyba 3 Dzieci z czego najmłodsze 7 lat

reklama
Do góry