Nadzieja♥️
Zaangażowana w BB
Wczoraj robilam pierwszy razGo chyba dobrze co ? A powtarzałas ja po 48h?
Są tu dziewczyny które maja pakiet Lux med ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj robilam pierwszy razGo chyba dobrze co ? A powtarzałas ja po 48h?
Są tu dziewczyny które maja pakiet Lux med ?
Wow, bliźniaki [emoji16] gratulacje [emoji8] teraz już będzie dobrze, zobaczysz.Cześć dziewczyny, podglądałam was od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi dołączyć, czekaliśmy na wizytę serduszkową. Jestem po stracie w 32 tygodniu ciąży, więc ta ciąża nie będzie dla mnie już jak poprzednie.. Mam jeszcze synka 5 lat.
A teraz spodziewamy się bliźniąt [emoji3590][emoji3590]
Termin na 17 lipca.
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że nas przyjmiecie
Co myslicie jest ok?Hej kochane wskoczyly mi wyniki beta na stroke 32005,31
Ważny jest właśnie ten przyrost bety po tych 48 h ale wydaje się być okCo myslicie jest ok?
Ja się na becie nie znam kompletnie [emoji1745]Co myslicie jest ok?
Ja tak mialam od samego poczatku. Nie wymiotowalam ale zoladek dawal sie we znaki, to spowodowalo ze nie chcialo mi sie jesc. Bywa ze jest lepiej lub gorzej-zalezy od dnia...
Ja w poprzedniej ciąży jeszcze gorzej serio.. Wymioty kilka x dziennie.. Schudłam 6kg. Teraz w sumie z 4 :/ Nie wymiotuję tak często, ale praktycznie nic nie jem.. Lekarz pociesza, że 2 trymest powinien być łaskawszy. Najgorsze będą święta, miała być wyżerka a będzie pewnie chleb z masłemWspółczuje okropnie ja gdzieś od ok 4-5 dni mogę jeść normalnie. Ale herbaty chyba nie tknę do końca ciąży
Ja mam takiego lenia znowu . Ja idę młoda wykapać i siebie
Muszę staremu prezent już kupić a nie wiem co
Bliźniaki to dla nas też szok, boimy się bardzo, ale i staramy cieszyćWow, bliźniaki [emoji16] gratulacje [emoji8] teraz już będzie dobrze, zobaczysz.
Jezu dziewczyny ja mam wrażenie że ciągle jestem głodna [emoji1751]
Młodego mi coś zaczyna rozkładać, kaszle, kicha, katar się leje eh...
Umówiłam się wczoraj na prenatalne, mam na 07.01. trochę się martwię czy to nie za późno bo będzie 13+2. Wiem że robi się do 13+6 ale lekarz jakoś bardzo naciskał żeby było 12+. Niestety nie było terminu.
W ogóle co ja się w tej ciąży najeżdżę po lekarzach przez tą toksoplazmozę to moje. W tym tygodniu 2x już byłam w krk na patologii ciąży, w przyszłym też mam jechać tym razem do poradni chorób zakaźnych. Wybadają mi tego dzidziola z każdej strony. Lekarz z poradni zaleca mi amniopunkcję po 16 tygodniu. A wczoraj miałam po raz pierwszy usg przez brzuch! Było 9+3.
Tak szybko z tad nie wyjde opoznienie jakies 2hJa się na becie nie znam kompletnie [emoji1745]
Jezusie Ty masz wizytę o tej porze? [emoji33]Tak szybko z tad nie wyjde opoznienie jakies 2h[emoji33][emoji32]
To o której tam wejdziesz o 23?Tak szybko z tad nie wyjde opoznienie jakies 2h