Test obciążenia glukozą chyba..,A co to ogtt?
reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
22, a Ty wracasz od endokrynologa? Dziewczyny, gdzie wy mieszkacie?A ja wracam od endokrynologa, tarczyca super zareagowała na zmianę dawki, za to dostałam skierowanie na ogtt już
Madzialena07
100km od Warszawy i jeszcze wstąpiliśmy po spodnie ciążowe. Tak, to test obciążenia glukoza. Nie wiem jak ja to przeżyje
MamaZblizną
Szybko Ja się boję cokolwiek kupić. Chociaż ja noszę legginsy to i na ten piękny stan się nadadzą100km od Warszawy i jeszcze wstąpiliśmy po spodnie ciążowe. Tak, to test obciążenia glukoza. Nie wiem jak ja to przeżyje
Madzialena07
Ja mam już wielki brzuch i niestety żadne spodnie nie wchodzą w grę... a w leginsach chodzę tylko po domu, trzeba było coś ogarnąć na święta
MamaZblizną
Który tc?Ja mam już wielki brzuch i niestety żadne spodnie nie wchodzą w grę... a w leginsach chodzę tylko po domu, trzeba było coś ogarnąć na święta
Suri373
nic strasznego, do przeżyciaTest obciążenia glukozą chyba..,
Suri373
normalnie, Magda to tylko słodki Płyn, nie wiem o co ta panika?100km od Warszawy i jeszcze wstąpiliśmy po spodnie ciążowe. Tak, to test obciążenia glukoza. Nie wiem jak ja to przeżyje
MamaZblizną
Jak tam kochana? Wyszłaś już?Tak 2 kobietki
reklama
Madzialena07
W tamtej ciąży w 24 tygodniu myślałam ze zwymiotuje po tym. A teraz mam takie mdłości ze nie wiem czy wytrzymam. Muszę jakoś bo inaczej będę musiała powtarzać ja nie lubię takich słodkości, miałam pare lat temu nie w ciąży robione i tez zle wspominam...normalnie, Magda to tylko słodki Płyn, nie wiem o co ta panika?