Wspaniale wieść ze pieknie rosnie . Tylko same takie posty mam nadzieje ze od dzis zagoszcza na forum ))))))Dzien dobry dziewczyny. Ja wczoraj zaliczylam wizyte u mojego gin w zwiazku z bolami, jakie mialam od wtorku. Bolami,ktore przechodzily na kregoslup i uczuciem klucia. Byl zaskoczony ze sie pojawilam,bo bylismy umowieni na styczen. Ale zbadal, wysluchal i uznal ze to reakcja organizmu,bo przeciez od wtorku powinnam miec okres a nie fasolke i organizm potrzebuje jeszcze sie przestawic. Zaproponowal 6 tab.nospy i leniwy tryb zycia [emoji1787] na sam koniec pokazal dzidzie. Mowi ze serce ladnie bije, a ja mu na to,ze nic nie widze. Zatem ten ustawia sonde na spokojnie byl zobaczyla ruch serduszka i mowi do mnie "dlatego to ja robie usg" [emoji1787] Dodatkowo zapytany o badania prentalne powiedzial, ze bez wyjatku robi ale o nich porozmawiamy w styczniu.
A Wam Ciotki przedstawiam 1.75cm szczescia [emoji173]Zobacz załącznik 1056276
reklama
MoniA90
Fanka BB :)
Dobrze że pojechałaśDzien dobry dziewczyny. Ja wczoraj zaliczylam wizyte u mojego gin w zwiazku z bolami, jakie mialam od wtorku. Bolami,ktore przechodzily na kregoslup i uczuciem klucia. Byl zaskoczony ze sie pojawilam,bo bylismy umowieni na styczen. Ale zbadal, wysluchal i uznal ze to reakcja organizmu,bo przeciez od wtorku powinnam miec okres a nie fasolke i organizm potrzebuje jeszcze sie przestawic. Zaproponowal 6 tab.nospy i leniwy tryb zycia [emoji1787] na sam koniec pokazal dzidzie. Mowi ze serce ladnie bije, a ja mu na to,ze nic nie widze. Zatem ten ustawia sonde na spokojnie byl zobaczyla ruch serduszka i mowi do mnie "dlatego to ja robie usg" [emoji1787] Dodatkowo zapytany o badania prentalne powiedzial, ze bez wyjatku robi ale o nich porozmawiamy w styczniu.
A Wam Ciotki przedstawiam 1.75cm szczescia [emoji173]Zobacz załącznik 1056276
Karusia18192
Hej
Vingaa
Ja polecam te z DHA mam po nich dobre wyniki i odeszły mdłości
montek.87
A ja mam te i dzieki temu nie mialam w ogole wymiotow czy mdlosci.Ja polecam te z DHA mam po nich dobre wyniki i odeszły mdłości Zobacz załącznik 1056277
Paulina.zen
Sylwuszka1989
Dzień dobry
Ja do pracy na 12 dopiero, zaraz jadę odwieść moje dziecię do przedszkola. Samopoczucie w miarę ok, zobaczymy jak będzie dalej
Spokojnego dnia kochane :*
Ja do pracy na 12 dopiero, zaraz jadę odwieść moje dziecię do przedszkola. Samopoczucie w miarę ok, zobaczymy jak będzie dalej
Spokojnego dnia kochane :*
Karusia18192
Kurde muszę w następnym tygodniu iść po receptę do ginekologa, bo mi wyszły grzybki
reklama
Lola94
@Paulina.zen jeju pomylilam sie o tydzien, mam dzis 10+4