reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja wczoraj bylam na wizycie w 8 tyg. Wszystko bedzie dobrze-trzeba byc dobrej mysli [emoji6]
A ja mam drgania, wibracje po stronie Kropki mojej. Dziwne to...
Nie mam pojecia.. Ja przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objaw tym razem wymioty zdarzyly sie z 2 razy mdlosci nom stop i bol podrzusza czasem bol piersi

reklama
Bedzie dobrze nie stresuj sie :)
Dziekuje.. Ale nic nie poradze ze sie tak boje.. Ze mna ogolnie jest bardzo kolorowo cykle bez owu. Stymulacja owulacji clo i tak jak przy pierwszej ciazy pecherzyki rosly do pewnego mometu i zaczely malec i lekarz pow cykl bez owu ale jednak w te pierwsza ciaze zaszlam teraz taka sama sytuacja😨

Dziekuje.. Ale nic nie poradze ze sie tak boje.. Ze mna ogolnie jest bardzo kolorowo cykle bez owu. Stymulacja owulacji clo i tak jak przy pierwszej ciazy pecherzyki rosly do pewnego mometu i zaczely malec i lekarz pow cykl bez owu ale jednak w te pierwsza ciaze zaszlam teraz taka sama sytuacja😨
Ja rozumiem Twoje obawy chyba wszystkie tu takie mamy . Doswiadczenia ucza nasz pokory... . Ale musimy myslec pozytywnie choc wiec ze trudno ja wizyte mam dopiero w poniedzialke a juz od kilki dni sie stresuje to jest moja druga wizyta dwa tygodnie temu bylam bo myslam ze to juz 7 tydz a z usg wyszlo ze 6 nie biło jeszcze serduszko i ciagle mysle czy jest dobrze czy..... okulacja mi sie raczej nie spoznila bo robiłam test i wszystko jak w zegarku a u takie zaskoczenie... Ale co pozostaje myslec pozytywnie i wierzyć ze wszystko bedzie dobrze:)

Ja rozumiem Twoje obawy chyba wszystkie tu takie mamy . Doswiadczenia ucza nasz pokory... . Ale musimy myslec pozytywnie choc wiec ze trudno ja wizyte mam dopiero w poniedzialke a juz od kilki dni sie stresuje to jest moja druga wizyta dwa tygodnie temu bylam bo myslam ze to juz 7 tydz a z usg wyszlo ze 6 nie biło jeszcze serduszko i ciagle mysle czy jest dobrze czy..... okulacja mi sie raczej nie spoznila bo robiłam test i wszystko jak w zegarku a u takie zaskoczenie... Ale co pozostaje myslec pozytywnie i wierzyć ze wszystko bedzie dobrze:)
Wiem staram sie myslec pozytywnie dokuczaja mi straszne mdlosci ale ja sie ciesze bo przynajmniej wiem ze jest maluda i rosnie za pierwszym razem tego nie doswiadczylam wiec ja kazda dolegliwoscia sie ciesze duzo czytam i pisze wiekosci ze dolegliwosci ciazowe dobrze rokuja.. Ale z tylu glowy i tak mam strach przed strata dlugo juz wyczekiwanego malenstwa

Dziewczynki ja się z Wami żegnam i życzę Wam wszystkiego co najlepsze. Niech każda ciąża będzie nudna i jak najmniej dokuczliwa, a z dzieciątkami ma być wszystko w porządku. Może jeszcze czasem do Was zaglądnę, póki co nie czuję się zbyt potrzebna i pomocna. Papa ❤💕😘

Dziewczynki ja się z Wami żegnam i życzę Wam wszystkiego co najlepsze. Niech każda ciąża będzie nudna i jak najmniej dokuczliwa, a z dzieciątkami ma być wszystko w porządku. Może jeszcze czasem do Was zaglądnę, póki co nie czuję się zbyt potrzebna i pomocna. Papa ❤💕😘
ale. stało się coś? Karusia?

Karusia co się stało ? [emoji17]
Dziewczynki ja się z Wami żegnam i życzę Wam wszystkiego co najlepsze. Niech każda ciąża będzie nudna i jak najmniej dokuczliwa, a z dzieciątkami ma być wszystko w porządku. Może jeszcze czasem do Was zaglądnę, póki co nie czuję się zbyt potrzebna i pomocna. Papa [emoji173][emoji177][emoji8]

Wiem staram sie myslec pozytywnie dokuczaja mi straszne mdlosci ale ja sie ciesze bo przynajmniej wiem ze jest maluda i rosnie za pierwszym razem tego nie doswiadczylam wiec ja kazda dolegliwoscia sie ciesze duzo czytam i pisze wiekosci ze dolegliwosci ciazowe dobrze rokuja.. Ale z tylu glowy i tak mam strach przed strata dlugo juz wyczekiwanego malenstwa
najgorzej jest jak się straci ciąże... w kolejnej każde zakłucie urasta do rangi mega problemu. Ja najchętniej latałbym na USG codziennie, chcociaż i tak w związku z krwiakiem mam raz w tygodniu, ale jak się jest panikarzem to i raz w tygodniu to mało, byle do końca grudnia, wtedy będziemy wszystkie kończyć pierwszy trymestr, to delikatnie będzie można odsapnąć.. :)

najgorzej jest jak się straci ciąże... w kolejnej każde zakłucie urasta do rangi mega problemu. Ja najchętniej latałbym na USG codziennie, chcociaż i tak w związku z krwiakiem mam raz w tygodniu, ale jak się jest panikarzem to i raz w tygodniu to mało, byle do końca grudnia, wtedy będziemy wszystkie kończyć pierwszy trymestr, to delikatnie będzie można odsapnąć.. :)
Tez tak czekam na koniec roku jesli mine jyz 10 tc bede szczesliwa poniewaz w dziesiatym stracilam mojego aniolka😟

reklama
Do góry