reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@moni ja mam ale musiałabym Ci wysłać kurierem poczta, bo mam w wersji papierowej :)

@montek dobrze ze pojechałaś - będziesz spokojniejsza :)

Jakie dzisiaj plany ?? Ktoś na wizytę?
A to nie będę robiła Ci kłopotu. Ja dziś siedzę właśnie w przychodni do internisty mam nadzieję że mi coś może bo kaszel mnie męczy

reklama
@MoniA90 duzo zdrowia dla Ciebie :*
Mnie tez cos zlapalo i mam taki duszacy kaszel, ale stwierdzilam ze i tak nie dostane zadnego lekarstwa wiec nie poszlam do lekarza. Daj znac co Ci powiedzial :)

@Suri373 tak wiem, ale ja juz w poprzedniej ciazy tez bylam z takim samym przeziebieniem i nic nie dostalam, w razie pogorszenia antybiotyk, ale jak nie trzeba i organizm sobie sam poradzi to lepiej nic nie zazywac. No i dostalam pre.nalen, ale to raczej placebo, niz realna pomoc w przeziebieniu

reklama
Do góry