Paulina.zen
Fanka BB :)
Swintucha , chcialamCie pokusićprzed chwilą zjadłam miskę kalafiorowej i 4 pyzy z mięsem smażone na smalcu ze skwarkami więc frytki mnie nie biorą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swintucha , chcialamCie pokusićprzed chwilą zjadłam miskę kalafiorowej i 4 pyzy z mięsem smażone na smalcu ze skwarkami więc frytki mnie nie biorą
Ja muszę zakupić witaminy jakie polecacie?
Też w 6 tyg miałam ciążę młodsza o 2 tygodnie i nie było echa serca jeszcze, po półtora tygodnia mam tylko różnice 2 dni- czyli jakby jej nie było, dzieciątko nadgonilo.Cześć wszystkim
Ostatnio dzieliłam się z Wami moim zmartwieniem, że ciąża jest młodsza z usg względem om. Byłam we wtorek na wizycie i jest fasolka z serduszkiem, fakt ciąża rozni się tygodniami ale ważne ze jest zarodek z [emoji173]️. Termin 31.07, prenatalne mam 20.01 chyba będę ostatnia na grupie [emoji3]
@Paulina.zen dzis mam 9+3 a Ty?
Boze jakie pysznosci sama robilas? Jak tak to ja poprosze o przepis
Ja tez nic w domu nie robie, bo nie dosc ze przezienienie to jeszcze potworne mdlosci
Myslalam, ze maz bedzie narzekal bo nawet obiadu nie ma, ale o dziwo dzielnie to znosi, JESZCZE
Cześć wszystkim
Ostatnio dzieliłam się z Wami moim zmartwieniem, że ciąża jest młodsza z usg względem om. Byłam we wtorek na wizycie i jest fasolka z serduszkiem, fakt ciąża rozni się tygodniami ale ważne ze jest zarodek z [emoji173]️. Termin 31.07, prenatalne mam 20.01 chyba będę ostatnia na grupie [emoji3]