reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć wszystkim :)
Ostatnio dzieliłam się z Wami moim zmartwieniem, że ciąża jest młodsza z usg względem om. Byłam we wtorek na wizycie i jest fasolka z serduszkiem, fakt ciąża rozni się tygodniami ale ważne ze jest zarodek z [emoji173]️. Termin 31.07, prenatalne mam 20.01 :) chyba będę ostatnia na grupie [emoji3]

@Paulina.zen dzis mam 9+3 a Ty?
Boze jakie pysznosci :p sama robilas? Jak tak to ja poprosze o przepis :p
Ja tez nic w domu nie robie, bo nie dosc ze przezienienie to jeszcze potworne mdlosci
Myslalam, ze maz bedzie narzekal bo nawet obiadu nie ma, ale o dziwo dzielnie to znosi, JESZCZE ;)

Ostatnio dzieliłam się z Wami moim zmartwieniem, że ciąża jest młodsza z usg względem om. Byłam we wtorek na wizycie i jest fasolka z serduszkiem, fakt ciąża rozni się tygodniami ale ważne ze jest zarodek z [emoji173]️. Termin 31.07, prenatalne mam 20.01 :) chyba będę ostatnia na grupie [emoji3]
Też w 6 tyg miałam ciążę młodsza o 2 tygodnie i nie było echa serca jeszcze, po półtora tygodnia mam tylko różnice 2 dni- czyli jakby jej nie było, dzieciątko nadgonilo.

@Paulina.zen dzis mam 9+3 a Ty?
Boze jakie pysznosci :p sama robilas? Jak tak to ja poprosze o przepis :p
Ja tez nic w domu nie robie, bo nie dosc ze przezienienie to jeszcze potworne mdlosci
Myslalam, ze maz bedzie narzekal bo nawet obiadu nie ma, ale o dziwo dzielnie to znosi, JESZCZE ;)

Ja 9+5 :)
Nie ale gdybym umiała to bym żarła codziennie. To zwykle frytki posypane szczypiorkiem i boczkiem ale polane sosem serowym 😋 i jestem taka głodna a przed chwila zjadłam dwie bułki z pasztetem i ogórkiem kiszonym Boooooze zrycccc🤣

Nie będziesz ostatnia, u mnie młodsza prawie o tydzień. Wstępny termin wychodzi na 30 lipca [emoji846] gratuluję!

Hej, ostatnio mdłości miałam 6/7 tydzień a teraz (11) pojawiły się ... Wieczorne mdłości. Wieczorem po kolacji jest mi tak nie dobrze... jak się schyle to jest źle, jak wstanę to jest źle a jak umyje żeby to jest tragicznie. A rano nic [emoji19]

Dzień dobry dziś mój ostatni dzień w pracy... Dosyć tego jestem non stop chora - zatoki. Do tego przez kaszel boli mnie brzuch... W pachwinach kuje. Jestem rozchwiana emocjonalnie... Skleroza to moje drugie imię. Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Dzien dobry dziewczyny. Ja wczoraj zaliczylam wizyte u mojego gin w zwiazku z bolami, jakie mialam od wtorku. Bolami,ktore przechodzily na kregoslup i uczuciem klucia. Byl zaskoczony ze sie pojawilam,bo bylismy umowieni na styczen. Ale zbadal, wysluchal i uznal ze to reakcja organizmu,bo przeciez od wtorku powinnam miec okres a nie fasolke i organizm potrzebuje jeszcze sie przestawic. Zaproponowal 6 tab.nospy i leniwy tryb zycia [emoji1787] na sam koniec pokazal dzidzie. Mowi ze serce ladnie bije, a ja mu na to,ze nic nie widze. Zatem ten ustawia sonde na spokojnie byl zobaczyla ruch serduszka i mowi do mnie "dlatego to ja robie usg" [emoji1787] Dodatkowo zapytany o badania prentalne powiedzial, ze bez wyjatku robi ale o nich porozmawiamy w styczniu.
A Wam Ciotki przedstawiam 1.75cm szczescia [emoji173]
20191212_120608.jpeg

Do góry