reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Okres miałam zawsze co 30dni.
Nie jadłam bety i żałuję teraz.
I regularne cykle miałam.
Narazie mam nadzieję więc jest ok.

Mam do was jeszcze pytanie bo byłam w takim szoku że wzięłam skierowanie do szpitala w konkretnym mieście a zastanawiam się czy nie jechać do innego. Czy przyjmą mnie z takim skierowaniem?
Kochana, przykro mi z powodu tak nieprzyjemnych informacji, niemniej jestem zdania jak kolezanki-ciaza moze byc mlodsza. Ja mam ciaze mlodsza o 5 dni a na poczatku slyszalam ze to nie ciaza [emoji16]
Glowa do gory [emoji6] a nie mozesz udac sie prywatnie do lekarza jeszcze dzis? Czekanie do jutra moze wykonczyc

reklama
Czesc wszystkim
Jestem po badaniach prenetalnych wszystko ok z dzidziusiem. Co do plamien to mam nisko łożysko i mam nakaz nic nie robic i nie dźwigać.
W poniedziałek mam swojego lekarza to pewnie dostane zalecenia.
Ale słyszałam serduszko i tak ładnie bylo go widać taki maluszek. 5.38 cm 😊

Załączniki

• IMG_20191211_175501.jpg
    IMG_20191211_175501.jpg
    927,6 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_20191211_175853.jpg
    IMG_20191211_175853.jpg
    937,4 KB · Wyświetleń: 116
Kasia oooooo jak cudownie to słyszeć , ale bonus już duży :)

Ania i niech może najpierw zbadają Ci betę i sprawdź po 48 h ??? Ja bym leciała gdzieś prywatnie z dobrym sprzętem

Kasia oooooo jak cudownie to słyszeć , ale bonus już duży :)

Ania i niech może najpierw zbadają Ci betę i sprawdź po 48 h ??? Ja bym leciała gdzieś prywatnie z dobrym sprzętem
Pogadałem z mężem i najpierw jedziemy na szpital , a jeśli tam stwierdza ta gorsza wiadomość wypisze się i pojedziemy najpierw jeszcze prywatnie .

Ania dziwne dla mnie trochę, że lekarz odrazu dał skierowanie do szpitala. Zazwyczaj przy tak wczesnej ciąży a tym bardziej jeśli to pierwsze badanie każe odczekać 1-2tyg i przyjść ponownie. Trzymam kciuki za jutro i obyśmy usłyszały tu dobre wieści 😘

Kasiunia gratulacje ! Śliczny bobas. Czy na temat płci lelarz coś mówił ?
Czesc wszystkim
Jestem po badaniach prenetalnych wszystko ok z dzidziusiem. Co do plamien to mam nisko łożysko i mam nakaz nic nie robic i nie dźwigać.
W poniedziałek mam swojego lekarza to pewnie dostane zalecenia.
Ale słyszałam serduszko i tak ładnie bylo go widać taki maluszek. 5.38 cm [emoji4]

reklama
Do góry