reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dziękuję....
Narazie już się wypłakałam teraz żyje nadzieja że jednak się pomylił i jest wszystko ok.
Jutro rano wszytsko się wyjaśni a narazie myślę pozytywnie.

reklama
Jeju to co się tu dzieje jest straszne 😢 tyle strat, tyle niepowodzeń... to jest tak cholernie niesprawiedliwe. I coraz bardziej zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy od forum, codziennie myśle sobie ze już gorzej być nie może, ze nam pozostałym musi się udać i co chwile docierają takie informacje 😔 to jest aż nie do uwierzenia ze biorąc pod uwagę ze nie jest nas jakoś strasznie dużo to dzieje się tyle złego... mnie to zaczyna coraz bardziej dołować i naprawdę się zastanawiam...
Ania, nie poddawaj się, jeszcze wszystko może się zdarzyć. Póki nie ma ostatecznej diagnozy to staraj się nie zadręczać. Przytulam bardzo mocno

Dziękuję....
Narazie już się wypłakałam teraz żyje nadzieja że jednak się pomylił i jest wszystko ok.
Ściskam,też bałam się dzisiejszej wizyty, ale jest wszystko ok.
Pamiętaj, że jest szansą, że lekarz czegoś nie dojrzał i dziecko zrobiło psikusa.

Dziękuję....
Dobrze kojarzę że to twoje pierwsze usg? Jeśli tak to może ciąża jest prostu młodsza? Nie takie przypadki już się zdarzały i było wszystko w porządku 😘 trzymam kciuki za was 😘 mojej mamie np lekarz ze mną w ciąży powiedział, ze serce przestało bić i wysłał na zabieg, dzięki Bogu poszła jeszcze do innego a tam serce jak dzwon

Dziękuję....
Takie mają procedury, zawsze u dwóch niezależnych lekarzy się sprawdza, więc liczymy na to, że ten Twój dzisiejszy miał jakiś słaby sprzęt i ze będzie ok.
A Ty masz jakieś objawy/plamienia czy coś? Czy to pierwsza wizyta była? Ciężko u Ciebie sprawdzić poprzednie wpisy, a nie pamietam czy coś o tym pisałaś wcześniej czy nie.

Takie mają procedury, zawsze u dwóch niezależnych lekarzy się sprawdza, więc liczymy na to, że ten Twój dzisiejszy miał jakiś słaby sprzęt i ze będzie ok.
A Ty masz jakieś objawy/plamienia czy coś? Czy to pierwsza wizyta była? Ciężko u Ciebie sprawdzić poprzednie wpisy, a nie pamietam czy coś o tym pisałaś wcześniej czy nie.
Nie mam plamien ,mam typowe objawy ciążowe.
To moja 3 ciąża.
Poprzednie były ok. W drugiej lekkie nadciśnienie.

Nie mam plamien ,mam typowe objawy ciążowe.
To moja 3 ciąża.
Poprzednie były ok. W drugiej lekkie nadciśnienie.
Ania nie rozumiem jak nie mogl w 100% stwierdzic ? nie bylo widac na usg ? pokazywal ci co widzi na ekranie ?
nie martw sie faktycznie jutro sprawdz co i jak moze jednak sie pomylil ... trzymam kciuki za lepsze wiesci jutro !!

Aniu tak bardzo mi przykro . Oby jutro okazało się ze dzidziuś jest z serduszkiem .

Moja siostra jak była w ciąży to wyobrazciemsobie chodziłaś o lekarza przez 3 miesiące z brakiem miesiączki i on nie wykrył ciąży przez 3 miesiące. Mówił jej ze ma mięśniaka wielkości pomarańczy .
Dostawalamleki na wywołanie okresu.

Po czym skonsultowała się z innym lekarzem i okazało sie ze mięśniak był ciaza

reklama
Ania nie rozumiem jak nie mogl w 100% stwierdzic ? nie bylo widac na usg ? pokazywal ci co widzi na ekranie ?
nie martw sie faktycznie jutro sprawdz co i jak moze jednak sie pomylil ... trzymam kciuki za lepsze wiesci jutro !!
No to wlansie pokazywal , nie mógł zlapac serduszka , i potem jak złapał to miałam wrażenie że 3 razy zabiło i potem długa cisza. Nie wiem ale to wyjasnic.
I chyba to był rozmiar główki który w tym tyg powinien mieć min. 0.5 a miał 0.4.
Daletgo powiedział że trzeba to sprawdzić bo nie chcę mówić że to napewno obumarła bo może się okaże że jednak ciąża dużo młodszą.

Do góry