reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Okres miałam zawsze co 30dni.
Nie jadłam bety i żałuję teraz.
I regularne cykle miałam.
Narazie mam nadzieję więc jest ok.

Mam do was jeszcze pytanie bo byłam w takim szoku że wzięłam skierowanie do szpitala w konkretnym mieście a zastanawiam się czy nie jechać do innego. Czy przyjmą mnie z takim skierowaniem?
Kochana, przykro mi z powodu tak nieprzyjemnych informacji, niemniej jestem zdania jak kolezanki-ciaza moze byc mlodsza. Ja mam ciaze mlodsza o 5 dni a na poczatku slyszalam ze to nie ciaza [emoji16]
Glowa do gory [emoji6] a nie mozesz udac sie prywatnie do lekarza jeszcze dzis? Czekanie do jutra moze wykonczyc

reklama
Czesc wszystkim
Jestem po badaniach prenetalnych wszystko ok z dzidziusiem. Co do plamien to mam nisko łożysko i mam nakaz nic nie robic i nie dźwigać.
W poniedziałek mam swojego lekarza to pewnie dostane zalecenia.
Ale słyszałam serduszko i tak ładnie bylo go widać taki maluszek. 5.38 cm 😊

Załączniki

• IMG_20191211_175501.jpg
    IMG_20191211_175501.jpg
    927,6 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_20191211_175853.jpg
    IMG_20191211_175853.jpg
    937,4 KB · Wyświetleń: 109
Kasia oooooo jak cudownie to słyszeć , ale bonus już duży :)

Ania i niech może najpierw zbadają Ci betę i sprawdź po 48 h ??? Ja bym leciała gdzieś prywatnie z dobrym sprzętem

Kasia oooooo jak cudownie to słyszeć , ale bonus już duży :)

Ania i niech może najpierw zbadają Ci betę i sprawdź po 48 h ??? Ja bym leciała gdzieś prywatnie z dobrym sprzętem
Pogadałem z mężem i najpierw jedziemy na szpital , a jeśli tam stwierdza ta gorsza wiadomość wypisze się i pojedziemy najpierw jeszcze prywatnie .

Ania dziwne dla mnie trochę, że lekarz odrazu dał skierowanie do szpitala. Zazwyczaj przy tak wczesnej ciąży a tym bardziej jeśli to pierwsze badanie każe odczekać 1-2tyg i przyjść ponownie. Trzymam kciuki za jutro i obyśmy usłyszały tu dobre wieści 😘

Kasiunia gratulacje ! Śliczny bobas. Czy na temat płci lelarz coś mówił ?
Czesc wszystkim
Jestem po badaniach prenetalnych wszystko ok z dzidziusiem. Co do plamien to mam nisko łożysko i mam nakaz nic nie robic i nie dźwigać.
W poniedziałek mam swojego lekarza to pewnie dostane zalecenia.
Ale słyszałam serduszko i tak ładnie bylo go widać taki maluszek. 5.38 cm [emoji4]

reklama
Do góry