reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ja dokładnie jak Paulina, te same rzeczy. Ciuchy tylko komis albo ciuchland, itd jak Paulina. W przesady i zabobony nie wierzę. W I ciąży miałam wszytko gotowe do 7 miesiąca, i dobrze zrobiłam bo 8i 9 miesiąc było mi już kurewsko ciężko chodzić czy siedzieć przed kompem, w sklepach gorąco. No nie dałabym rady. Ze o logicznym myśleniu nie wspomnę.

reklama
Ooo zajrzę na pewno :)

IMG_6541.JPG
IMG_6540.JPG

Jak będziecie chciały to mam zniżki -25% :)
Sprzedaż online rusZa jakoś w styczniu

Ja bardzo lubię ubranka z Lidla, jak kupowaliśmy w pierwszej ciąży to właśnie dużo stamtąd. Dla mnie są mega gatunkowo i są tanie wiec czekam na jakaś piękna kolekcje w Lidlu 😁

Ja miałam wczoraj usg 4D :) moja lekarka raczej z tych prorozwojowych, jeździ na różne sympozja, pisze artykuły itd i skoro zrobiła mi 4d to wierze, że to nie ma
Żadnego negatywnego wpływu.

ja dokładnie jak Paulina, te same rzeczy. Ciuchy tylko komis albo ciuchland, itd jak Paulina. W przesady i zabobony nie wierzę. W I ciąży miałam wszytko gotowe do 7 miesiąca, i dobrze zrobiłam bo 8i 9 miesiąc było mi już kurewsko ciężko chodzić czy siedzieć przed kompem, w sklepach gorąco. No nie dałabym rady. Ze o logicznym myśleniu nie wspomnę.

Jutro pójdę na łowy do swojego lumpa pokaże Wam jakie cuda można wychaczyc :)

reklama
@Montek ona tak zazdrosna jest o mnie , po prostu zazdrosna [emoji23][emoji23][emoji23] debil dla mnie to po prostu debil i już [emoji4]
Julka moja jest bardzo za swoim Tata i dziadkami nigdy nie chciałam ich rozdzielać ale no zaczyna mi to działać na nerwy już, bo widzę jak Julka do mojego narzeczonego lgnie. Z nim wszystko załatwia . A ten gada ze Julka nie znośna nie dobra i cuda wianki. A to takie cudowne dziecko jest.

Wyobraźcie sobie ze jak Julka miała ospa to ja z domu do mnie pogonili

A mój były w życiu sprawy nie załatwi bo się jej boi. Dzisiaj mi powiedział ze nie ma z nią gadki bo się od razu drze wyzywa skacze z łapami
To sobie chłop zmarnował życie z taką babą 😂

Do góry