reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ja dokładnie jak Paulina, te same rzeczy. Ciuchy tylko komis albo ciuchland, itd jak Paulina. W przesady i zabobony nie wierzę. W I ciąży miałam wszytko gotowe do 7 miesiąca, i dobrze zrobiłam bo 8i 9 miesiąc było mi już kurewsko ciężko chodzić czy siedzieć przed kompem, w sklepach gorąco. No nie dałabym rady. Ze o logicznym myśleniu nie wspomnę.

reklama
Ooo zajrzę na pewno :)

IMG_6541.JPG
IMG_6540.JPG

Jak będziecie chciały to mam zniżki -25% :)
Sprzedaż online rusZa jakoś w styczniu

Ja bardzo lubię ubranka z Lidla, jak kupowaliśmy w pierwszej ciąży to właśnie dużo stamtąd. Dla mnie są mega gatunkowo i są tanie wiec czekam na jakaś piękna kolekcje w Lidlu 😁

Ja miałam wczoraj usg 4D :) moja lekarka raczej z tych prorozwojowych, jeździ na różne sympozja, pisze artykuły itd i skoro zrobiła mi 4d to wierze, że to nie ma
Żadnego negatywnego wpływu.

ja dokładnie jak Paulina, te same rzeczy. Ciuchy tylko komis albo ciuchland, itd jak Paulina. W przesady i zabobony nie wierzę. W I ciąży miałam wszytko gotowe do 7 miesiąca, i dobrze zrobiłam bo 8i 9 miesiąc było mi już kurewsko ciężko chodzić czy siedzieć przed kompem, w sklepach gorąco. No nie dałabym rady. Ze o logicznym myśleniu nie wspomnę.

Jutro pójdę na łowy do swojego lumpa pokaże Wam jakie cuda można wychaczyc :)

reklama
@Montek ona tak zazdrosna jest o mnie , po prostu zazdrosna [emoji23][emoji23][emoji23] debil dla mnie to po prostu debil i już [emoji4]
Julka moja jest bardzo za swoim Tata i dziadkami nigdy nie chciałam ich rozdzielać ale no zaczyna mi to działać na nerwy już, bo widzę jak Julka do mojego narzeczonego lgnie. Z nim wszystko załatwia . A ten gada ze Julka nie znośna nie dobra i cuda wianki. A to takie cudowne dziecko jest.

Wyobraźcie sobie ze jak Julka miała ospa to ja z domu do mnie pogonili

A mój były w życiu sprawy nie załatwi bo się jej boi. Dzisiaj mi powiedział ze nie ma z nią gadki bo się od razu drze wyzywa skacze z łapami
To sobie chłop zmarnował życie z taką babą 😂

Do góry