reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Najważniejsze jest wsparcie TEJ drugiej osoby. Dobrze że go masz, razem jest raźniej i trochę łatwiej.
Ja od stycznia idę na badania genetyczne, o do endokrynologa, zacznę jeszcze raz.
Jak mnie cieszy fakt że mój facet jest taki dzielny, że już drugi raz nie wyszło i dalej jest tak dobrze między nami.

@Gusia 2106 - jest mi bardzo przykro. Bądź silna i nie trać swojej pozytywnej energii. Życzę Ci, żeby wszystko było już tylko dobrze i żebyście doczekali się pięknego, zdrowego dzidziusia.

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki, lekarz mi teraz dzwonił żebym jednak przyjechała o 19. Mam nadzieję że nie dołączę do tej czarnej serii tylko ją przełamie...

Jestem. Jest 5mm echo zarodka, coś nawet mrugalo na ekranie więc chyba serduszko już zaczyna pracować. Z jednej strony chciałbym skakać, ale wciąż się boje.

Do tego mam inne zmartwienie, miałam w niedzielę lecieć na ważne szkolenie o Kopenhagi, bo jako jedyna z firmy ogarniam software i język angielski. Lekarz powiedział że nie powinnam lecieć. Nie wiem co zrobić, nie wiem jak to powiem szefom. Wyjazd planowany był od miesięcy i jest istotny.... Najgorsza sytuacja.
Kasia jak u Ciebie?

reklama
Jestem. Jest 5mm echo zarodka, coś nawet mrugalo na ekranie więc chyba serduszko już zaczyna pracować. Z jednej strony chciałbym skakać, ale wciąż się boje.

Do tego mam inne zmartwienie, miałam w niedzielę lecieć na ważne szkolenie o Kopenhagi, bo jako jedyna z firmy ogarniam software i język angielski. Lekarz powiedział że nie powinnam lecieć. Nie wiem co zrobić, nie wiem jak to powiem szefom. Wyjazd planowany był od miesięcy i jest istotny.... Najgorsza sytuacja.
Kasia jeżeli są ludźmi to zrozumieją. Wy jesteście teraz najważniejsi

Do góry