reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Kurde Dziewczyny ospa na grupie w przedszkolu. Masakra
ja po tylu niepowodzeniach sie wkurzylam wlasnie i dlatego umowialm sie na swieta i w pazdzierniku wykupilam wyjazd na czerwiwec na wakacje haha . na swieta postaram sie jakos dotrzec bezpiecznie a wakacje jak wszystko bedzie dobrze to bede musiala przelozyc na przelom kwietnia/majaMy każdego roku lecimy samolotem w sierpniu / wrześniu. No w przyszłym raczej nic z tego nie będzie hehe Waham się czy nie przełożyć na kwiecień. Jeśli lekarka powie, że nie ma przeciwwskazań to bym chciała. Później nie wiadomo jak to będzie z czasem i finansami - zmienią się priorytety No, ale zobaczymy... My nie lecimy do ciepłych krajów więc ten kwiecień może nie być najlepszą opcją.
a
jak przechodzilas to nic ci nie groziKurde Dziewczyny ospa na grupie w przedszkolu. Masakra
Przedstawiam Wam moje całe 2cm dzidziusia!!!
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiej
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiej
Karusia18192
Bardziej się martwię o dzieciaki. Od trzech miesięcy co chwilę chorują, Syn jeszcze bierze antybiotyk - trzeci w ciągu dwóch miesięcy. Lekarka nas ostrzegala ze może ospe przejsc zle, dlatego mielismy szczepic w następnym rokua
jak przechodzilas to nic ci nie grozi
takajedna_87
Gratulacje ! Jakie ma śliczne rączki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Który tc ?
Który tc ?
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiejZobacz załącznik 1053538
Paulina.zen
Paulina.zen
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiejZobacz załącznik 1053538
Noooooo to super wieści ale sobie pływa tam [emoji173]️
reklama