reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
My każdego roku lecimy samolotem w sierpniu / wrześniu. No w przyszłym raczej nic z tego nie będzie hehe :p Waham się czy nie przełożyć na kwiecień. Jeśli lekarka powie, że nie ma przeciwwskazań to bym chciała. Później nie wiadomo jak to będzie z czasem i finansami - zmienią się priorytety :) No, ale zobaczymy... My nie lecimy do ciepłych krajów więc ten kwiecień może nie być najlepszą opcją. ;)
ja po tylu niepowodzeniach sie wkurzylam wlasnie i dlatego umowialm sie na swieta i w pazdzierniku wykupilam wyjazd na czerwiwec na wakacje haha . na swieta postaram sie jakos dotrzec bezpiecznie a wakacje jak wszystko bedzie dobrze to bede musiala przelozyc na przelom kwietnia/maja :)

Przedstawiam Wam moje całe 2cm dzidziusia!!!
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiej
IMG_20191205_193204.jpeg

Gratulacje ! Jakie ma śliczne rączki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Który tc ?
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiejZobacz załącznik 1053538

@karusia jak będziecie mieli ospę zgłoś się do mnie to Ci podpowiem co i jak . Bo młoda nie dawno miała i starsza w sumie. Tyle ze młoda przechodziła masakrycznie w sensie ilości i wielkości bablow. Na szczęście się nie drapała ale bardzo ja bolało

Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiejZobacz załącznik 1053538

Noooooo to super wieści ale sobie pływa tam [emoji173]️

reklama
Do góry