Paulina.zen
Fanka BB :)
Będę Was czasem tu odwiedzać. Tymczasem dołączę do 'starajacych się '
Uważaj na siebie i napisz czasami co tam u Ciebie [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę Was czasem tu odwiedzać. Tymczasem dołączę do 'starajacych się '
Ja od stycznia idę na badania genetyczne, o do endokrynologa, zacznę jeszcze raz.
Jak mnie cieszy fakt że mój facet jest taki dzielny, że już drugi raz nie wyszło i dalej jest tak dobrze między nami.
Kasia jak u Ciebie?
Będzie dobrze, czekamy na pozytywne wiadomościDziewczyny trzymajcie mocno kciuki, lekarz mi teraz dzwonił żebym jednak przyjechała o 19. Mam nadzieję że nie dołączę do tej czarnej serii tylko ją przełamie...
Kasia jeżeli są ludźmi to zrozumieją. Wy jesteście teraz najważniejsiJestem. Jest 5mm echo zarodka, coś nawet mrugalo na ekranie więc chyba serduszko już zaczyna pracować. Z jednej strony chciałbym skakać, ale wciąż się boje.
Do tego mam inne zmartwienie, miałam w niedzielę lecieć na ważne szkolenie o Kopenhagi, bo jako jedyna z firmy ogarniam software i język angielski. Lekarz powiedział że nie powinnam lecieć. Nie wiem co zrobić, nie wiem jak to powiem szefom. Wyjazd planowany był od miesięcy i jest istotny.... Najgorsza sytuacja.