Gusia 2106
Fanka BB :)
Dzięki Wam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Może za 3 razem mi się uda.
Cieszę się że mogłam Was poznać i spędzać z Wami moje nudne popołudnia.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
Tulę mocno kochana [emoji3525] tak mi przykro...[emoji3525]Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
Ja tez mam takie wrażenie aż jakoś tak ciężko na sercu ze nie ma nas jakoś strasznie dużo a tyle było już niepowodzeń to jest straszne...Gusia Juka bardzo mi przykro trzymajcie sie
co za wiesci dzisiaj masakryczne
mam nadzieje ze to juz koniec zlej passy i wszystkie maluszki pieknie juz bede rosly ...
czy to ja tylklo mam wrazenie ze duzo zlych wiesci bylo od poczatku watku ...
ale moze juz koniec tych zlych wiesci ... no bo ile mozna to nawet poza zwykla statystyke chyba juz wyszloJa tez mam takie wrażenie aż jakoś tak ciężko na sercu ze nie ma nas jakoś strasznie dużo a tyle było już niepowodzeń to jest straszne...
jutgro bedzie lepszy dzienJa miałam mieć dziś wizytę i nie mam. Przełożona na jutro, gin musiał zostać w szpitalu. Teraz to już się na maksa będę stresować po dzisiejszych wiadomościach.
Przykro mi, my kobiety musimy znosić dużo przykrości w życiu [emoji853] siły życzę! Natura wybiera za nas...Moje złote kobity.