Karusia18192
Fanka BB :)
Nie mam wybranych imion, nic mi się nie podoba. Córa chce Natalie lub Piotrusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam syna Igora mega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie złyU nas jak córcia to Laura lub Honorata. Z synem będzie kłopot : Borys, Olaf, Filip, Tymoteusz, Igor. Ale póki co skłaniamy się ku Igorowi [emoji16]
U mnie córka chcę Kornelke albo MartynkeNie mam wybranych imion, nic mi się nie podoba. Córa chce Natalie lub Piotrusia.
nasz IGor tez jest niezly agent wiecie ze Igor od tylu to ROGI haha no taki z rogami jest haha kombinator jakich malo ale to fakt przytulasny i madry jestMam syna Igora mega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie zły
Już się śmiejemy że jeszcze że 3 lata i kluczyki od samochodu będziemy chować
Tak już odpalil samochód , ale to wina dziadka bo wziął wnuka żeby mu pomógł ale kluczyka nie wyjął a jemu nie trzeba nawet nic mówić.
Ogólnie mam wrażenie że przez to że długo do karmiłam piersią mam z nim jakieś bliższe relacje niż z córką. Być może się mylę u to nie ma wpływu ale takie mam wrażenia.
O matko nawet nie wpadłam na te roginasz IGor tez jest niezly agent wiecie ze Igor od tylu to ROGI haha no taki z rogami jest haha kombinator jakich malo ale to fakt przytulasny i madry jest